Najnovije vesti

POJAS ZA LUMBALNI DEO LEĐA SA DODATNOM POTPOROM: Redukuje pritisak gornjeg dela tela i oslobađa bola!
Foto: Profimedia, Promo

POJAS ZA LUMBALNI DEO LEĐA SA DODATNOM POTPOROM: Redukuje pritisak gornjeg dela tela i oslobađa bola!

Zdravlje

Loše držanje tela utiče na stvaranje pritiska na mišiće i zglobove, zbog čega se oni mogu istegnuti ili skratiti. Ukoliko dođe to toga, mišići gube snagu I elastičnost i podložniji su povredama i bolu. Pored toga, loše držanje, em što je estetski neprivlačno, utiče i na unutrašnje organe i dovodi do proširenog abdomena, plitkog disanja i umora. Ukoliko ste primetili da je kičma počela da se krivi, da vas bole leđa i/ili drugi delovi tela, vreme je da zaustavite bol da se ne bi raširila i pogoršala stanje organizma. Ukoliko ne osećate bol, a veći deo dana provodite u sedećem položaju, na vreme zaštitite kičmu da ne bi došlo do njegove pojave (koja je neminovna ukoliko se ne obrati pažnja na vreme).

Pojas za leđa čuva kičmu i ima zadatak da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu. Sadrži ploču koja može da se skine ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme.

Hangar
foto: Profimedia, Promo

Veličina pojasa je univerzalna i može da se podešava pomoću čičak trake koja se nalazi u krajevima koji obuhvataju struk.

Sačuvajte svoju kičmu i pružite joj odmor od napornog dana. Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, naručite ovaj specijalni pojas za leđa po sniženoj ceni od samo 5.900 rsd. Dostava je besplatna i moguća je samo na teritoriji Republike Srbije.

Količine su ograničene!

 Klikom OVDE pogledajte ceo asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...