Tulijum laser u Laser Medu - Ne samo laser, već najmoćniji laser za prostatu
Foto: Promo

Tulijum laser u Laser Medu - Ne samo laser, već najmoćniji laser za prostatu

Život -

Laserska hirurgija prostate najviše klase

Laserska operacija prostate je metoda koja kombinuje minimalnu invazivnost s maksimalnom bezbednošću za muškarca. Beskrvno uklanjanje žlezde prostate oslobađa pristisak na bešiku i mokraćni kanal, te vraća normalno mokrenje bez komplikacija. Među postojećim laserskim tehnologijama, Tulijum je s vodećom preciznošću. A u Srbiji, specijalisti Laser Meda rade s četvrtom generacijom Tulijum lasera, najveće moguće jačine – 200 vati.

ŠTA PREDSTAVLJA SNAGA OD 200 VATI?

Korišćenje minimalno invazivne tehnike u laserskoj hirurgiji – vaporizacije. Ovom tehnikom tkivo se isparava milimetar po milimetar polazeći od centralnog dela prostate prema granicama njene kapsule. Kod laserskih sistema male snage hirurg je prinuđen da koristi tehniku enukleacije kojom se tkivo reže po granicama kapsule prostate, te stvara rizik od probijanja njene kapsule. S Tulijumom od 200 vati ne postoji veličina prostate koja se ne može ispariti.

laser med
foto: Promo

Trajanje operacije je skraćeno. Velika snaga omogućava brzo izvođenje operacije, boravak u anesteziji je kraći, a period oporavka – smanjen i s postoperativnim rezultatima vrednim poštovanja.

Apsolutni vrhunac u razvoju lasera za prostate. Tulijum od 200 vati je najsavremeniji model. Nakon operacije mlaz urina se impresivno menja – ponovo postaje jak, neisprekidan i bez napora. Noćna ustajanja se smanjuju i postepeno nestaju. A muškarci sa trajnim kateterom oslobađaju ga se zauvek. Bez sumnje, u Laser Medu muškarcima stoji na raspolaganju nešto najbolje napravljeno do sada, potkrepljeno ogromnim praktičnim iskustvom medicinskog tima.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Bugarskoj i Srbiji, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track