Najnovije vesti

DISAJNE TEGOBE MUČILE SU GA GODINAMA: Postajalo je sve gore, a onda je u prirodi pronašao OVO rešenje i oživeo!
Foto: Profimedia

DISAJNE TEGOBE MUČILE SU GA GODINAMA: Postajalo je sve gore, a onda je u prirodi pronašao OVO rešenje i oživeo!

Zdravlje

 Šest godina patim od lakšeg oblika astme. Bronhitis i prehlade su mi nataložili sekret u plućima, koji nikako nisam mogao da iskašljem. Prosto se sve zalepilo za pluća, i svakako mi je uticalo na kvalitet života. Moram da priznam da sam i sam doprineo tome, jer sam dugogodišnji pušač – kaže Danko (59), profesor fizike.

 Ne treba ni da opisujem koliko sam teško disao, loše spavao. Išao sam na kontole, ali sam rešio da potražim pomoć biljaka, o kojima dosta znam. U bašti naše vikendice raste lovor, origano... Kada sam na telefonu video reklamu za Bio-Teo komplet br. 6 za pluća i disajne puteve, potražio sam ih na internetu i uverio se da je to moj spas.

Popio sam tri puta po dva kompleta sa pauzama, i mogu reći da lakše iskašljavam sekret koji godinama nisam mogao da izbacim. Bolje se osećam, dišem kao čovek, punim plućima, a i bolje spavam. Testovi kod lekara takođe su pokazali da su mi pluća bolje, a verujem da bi rezultati sigurno bili još bolji da sam se potpuno odrekao pušenja. Smanjio sam cigarete, ali svestan sam da dok ne prekinem potpuno, oporavak će biti usporen.

Kako tvrdi naš sagovornik, otarasio se velikog psihološkog tereta kada je napustio profesorski posao, jer se, kaže, svaki dan vraćao sa posla „kao samleven“.

 Laknulo mi je u svakom pogledu. Bio-Teo mi je pomogao, a i novi posao koji radim bez opterećenja i pritisaka – zadovoljno na kraju razgovora kaže Danko.

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox :

  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  • Rastvara i smekšava sluz
  • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Hangar
foto: Promo

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...