OVU BILJKU SVI IMAMO U KUĆI: Ubija čak 25 vrsta bakterija i gljivica, štiti od raka, jača imuni sistem, čuva vid!
Foto: Profimedia

OVU BILJKU SVI IMAMO U KUĆI: Ubija čak 25 vrsta bakterija i gljivica, štiti od raka, jača imuni sistem, čuva vid!

Život -

Dokaza o lekovitim svojstvima ulja origana sve je više. Između 52 testirane biljke, samo je ulje origana delovalo na kandidu, ešerihija koli, salmonelu i pseudomonas aeruginosa. Origano je samonikla mediteranska biljka koja se smatra jednom od najlekovitijih biljaka na svetu. Veoma je cenjeno njegovo ulje, koje se dobija od divljih vrsta origana posebnim procesom destilacije kako bi se sačuvala sva lekovita svojstva.

Britanski naučnici u istraživanjima su potvrdili da je ulje origana efikasno protiv 25 različitih bakterija. Delotvorno je protiv većine bakterija koje uzrokuju infekcije debelog creva i urinarnog trakta, tifusa, kolere, čireva i kožnih infekcija. Osim što uništava bakterije, ulje origana ima snažno antivirusno delovanje i efikasno štiti od gripa, prehlade, zaušaka i malih boginja.

Ulje divljeg origana (Origanum vulgare) poreklom iz Grčke koristi se kao prirodni antibiotik, antiseptik i antimikotik. Eliminiše mikroorganizme iz respiratornog, gastrointestinalnog, urinarnog, genitalnog sistema i sa kože. Moćan prirodni antioksidans i antiinflamator - ispoljava jaka antibakterijska i antigljivična svojstva.

Prema brojnim istraživanjima, glavni antibakterijski i aktivni sastojak ulja origana je karvakrol. Što je veći udeo karvakrola u origano ulju, ulje je kvalitetnije i efikasnije. Udeo karvakrola u ovom ulju je čak preko 80%!

Ulje origana:

  • Jača imunitet
  • Odlična je prevencija gripa i prehlade, štiti od virusa, gljivica i bakterija
  • Prirodni je antibiotik, sprečava infekcije
  • Efikasno ubija preko 20 vrsta mikroorganizama
  • Moćno je oružje protiv kandide, ešerihije koli, streptokoka…
  • Jače je od belog luka i Echinacee
  • Pomaže kod psorijaze, ekcema i dermatitis
  • Usporava proces starenja
  • Pomaže kod prekomernog znojenja i lošeg zadaha iz usta
  • Pomaže kod upale mišića, tetiva, zglobova
  • Eliminiše mikroorganizme iz respiratornog, gastrointestinalnog, urinarnog, genitalnog sistema i sa kože
  • Čuva vid
  • Online Kupovina, Hangar, Wellgreen, Origano
    foto: Promo

Način upotrebe:

Oralna upotreba za odrasle i decu stariju od 16 godina: Ulje divljeg origana je vrlo koncentrovano i koristi se oralno tako što se nakapa 1-3 kapi ulja origana u kafenu kašičicu maslinovog ulja ili meda. Obavezno imajte spremnu čašu vode, soka (prirodnog, ceđenog) ili jogurta da time odmah sperete (najbolje dok još držite ulje u ustima) jer je ukus izuzetno intenzivan.

Za decu stariju od 3 godine: Tretman je poželjno da traje 10 do 14 dana. Ulje se koristi 2-3 puta dnevno po 1 kap. Najbolje je piti ga posle obroka, razređeno u kafenoj kašičici jestivog ulja ili meda. Sadržaj dobro promešati i brzo progutati uz dodatak vode, soka ili jogurta.

Inhalacija: U pola litre ključale vode dodati 1 kap ulja i pažljivo udisati zatvorenih očiju. Nije preporučljivo za decu mlađu od 12 godina i osetljive osobe (astma, alergije).

Preko kože: Razrediti 30-50 kapi origano ulja u 100 ml jestivog ulja i namazati promene na koži 2 puta na dan.

Iskoristite ovu sjajnu priliku i klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, naručite moćno ulje origana po sniženoj ceni od 1.480 rsd!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track