EVO KAKO DA PREPOZNATE DA LI IMATE PARAZITE U ORGANIZMU: Ovo su njihovi simptomi!
Foto: Promo, Profimedia

EVO KAKO DA PREPOZNATE DA LI IMATE PARAZITE U ORGANIZMU: Ovo su njihovi simptomi!

Život -

Umesto da trošite novac na skupe preglede i ispitivanja, obratite pažnju na izgled vaše kože, kose, noktiju – ukoliko vam koža nije elastična, ako ima neke fleke, perut, ako se kosa cepa, opada, a nokti se lome, urastaju u meso, imaju bele fleke, nešto se u organizmu događa.

Vitamini i minerali koji su potrebni organizmu se ili ne unose u dovoljnoj količini kroz ishranu, ili se unose ali ih nešto u organizmu troši, i stvara se njihov manjak. To nešto su, vrlo verovatno, paraziti i/ili gljivice.

Ukoliko imate seboreju, vitiligo, akne, papilome, pukotine na petama, preterano opadanje kose, raslojavanje noktiju, velik i otečen stomak, neprijatan zadah i ukus u ustima, sluz u stolici, gasove, migrene, bolove u mišićima i zglobovima, imunološke poremećaje, itd., nemojte zanemariti te tegobe jer one ukazuju na sigurno prisustvo parazita.

Srećom, postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu od ovih napasti, i to u vašem domu! Najbolji lek zapravo je u prirodi, u dobrom odabiru biljaka koje rastu u ekološki netaknutim mestima, a koje se nalaze u jednom preparatu – Purodonama.

Purodone ne uzrokuju nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokuju nesvesticu,mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan,na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrakta polena, esktrakta vratića, kao i cvetova vratića.

Purodone poboljšavaju zdravlje, štite jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

Purodone
foto: Promo

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje 2 puta dnevno 30 minuta pre jela. Ukoliko su se simptomi parazita već pojavili, Purodone će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu.

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodone naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, poakcijskoj ceni od 3.650 rsd.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track