Najnovije vesti

SRCE MU JE RADILO SA SAMO 42 ODSTO KAPACITETA: Na OVAJ prirodan način uspeo je da povrati snagu i poboljša zdravlje!
Foto: Profimedia

SRCE MU JE RADILO SA SAMO 42 ODSTO KAPACITETA: Na OVAJ prirodan način uspeo je da povrati snagu i poboljša zdravlje!

Zdravlje

Preživeo sam infartk još 2015. godine, rekli su mi da moram na operaciju, ali zakazivanje se oteglo, gužve su po bolnicama, tako da su mi dva stenta ugrađena tek 2018. Zidar sam po zanimanju i volim svoj posao, bez obzira što spada u težak fizički rad. Tako sam ubrzo nakon operacije ponovo počeo da radim, iako su mi svi govorili kako je to neodgovorno prema sebi – kaže Mirsad (54).

Nisam ljubitelj lekova, pa sam nakupovao sijaset knjiga o lekovitom bilju, počevši od Marije Treben, do naših travara, i utoliko više sam se obradovao kada sam na internetu pronašao proizvode Bio-Teo Centra i pročitao iskustva drugih korisnika sa njihovim kompletima. Proučio sam sve, jer možete da pročitate sastav tinktura, i već godinu dana koristim komplet br. 1 za ublažavaje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije.

- Prezadovoljan sam, jer se dobro osećam, vratila mi se snaga, a samopouzdanje mi mnogo ne manjka jer sam veseljak po prirodi i volim da zabavljam i sebe i druge, a posebno mi je drago što kada uđem u kolo, ne izlazim dok svi ne odu kućama. Izdržao sam, i prijalo mi je. Ne znam kakvi su rezultati, jer sam zbog pandemije malo skeptičan da odem do lekara, ali sam se punom parom vratio poslu, i to je više nego dovoljan dokaz.

Posle operacije, srce mi je radilo sa 42 odsto kapaciteta, ali mislim da sam sada mnogo jači. Istina, malo više izbegavam masnu hranu, ali to je sve. Čim sam popio prvi komplet br. 1 počeo sam da se osećam mnogo bolje, i verujem da će mi to biti jedina terapija ubuduće.

- Moj komšija, kojem su takođe ugrađeni stentovi, je na moju preporuku takođe poručio komplet br. 1 za ublažavaje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, a i mogao je lično da se uveri u poboljšanje mog zdravstvenog stanja. I on kaže da se mnogo bolje oseća, i ne samo on. Mnogima preporučujem Bio-Teo proizvode, i svi kažu da osećaju poboljšanje. Svi moji rođaci su takođe čuli za Bio-Teo Centar.

- Moja žena nema izrazitih problema sa srcem, ali obzirom na godine, i za nju poručujem komplet br. 1, jer preventiva nije na odmet u našem životnom dobu. Mene je lekar, doduše, odavno upozoravao na visok pritisak, da treba više da se pazim, naročito šta jedem, i da treba generalno da obratim pažnju na način života. Nisam slušao, kao i većina. Nagomilali su se šećer i masnoće, i eto belaja, a nije moralo tako da bude, samo da sam bio pažljiviji prema sebi. Sada više vodim računa, i zahvalan sam što neko ume da napravi ovakav preparat koji vraća samopouzdanje i zdravlje.

Hangar, Bio Teo
foto: Promo

Bio-Teo komplet za srce i kardiovaskularni sistem sastoji se od 3 bočice (Antistres + Corvit + Cirkul) i on:

  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića,
  • Poboljšava cirkulaciju,
  • Čisti krvne sudove,
  • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima,
  • Reguliše holesterol i trigliceride,
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića),
  • Otklanja posledice infarkta,
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca,
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja