Aquarius Water + - flašica puna minerala za bolji osećaj!
Foto: Promo

Uz niskokalorijski osvežavajući napitak nadoknadite minerale koji vam nedostaju

Aquarius Water + - flašica puna minerala za bolji osećaj!

Život -

Osećate se iscrpljeno i umorno? Imate problem sa nesanicom? Muče vas grčevi u mišićima, a u poslednje vreme vas često boli glava? Uz sve to, pojačano ste razdražljivi, a i kosa vam više nije bujna kao ranije?

Ako neke od ovih simptoma i primetite kod sebe, znajte da razloga za brigu ipak nema: to samo znači da vaše telo najverovatnije ne dobija dovoljnu količinu vitamina i minerala koji su mu neohodni za normalno funkcionisanje, od kojih su dva posebno dragocena – cink i magnezijum.

Magnezijum i cink- da budete fit

Iako se u našem telu nalazi u mikrotagovima, cink je izuzetno važan mineral, jer, primera radi, hranu ne možemo da varimo bez prisustva cinka, kao ni da apsorbujemo hranljive materije. Preporučen dnevni unos cinka za žene iznosi 8 mg, a za muškarce 11 mg.

Aquarius
foto: Promo

S druge strane, za magnezijum možemo slobodno reći da je ključan mineral za očuvanje zdravlja jer njegov manji unos može dovesti do brojnih tegoba. On ima veliku ulogu u tome kako se osećamo. Dnevna doza magnezijuma za žene iznosi 320 mg, dok je za muškarce nešto viša i iznosi 420mg.

Nedostatak minerala je, inače, veoma čest slučaj. Najveći broj ljudi ne uspeva da ishranom unese sve potrebne minerale. Upravo iz tog razloga, napici koji su imaju visok sadržaj minerala mogu umnogome da nadoknade njihov nedostatak i doprinesu zdravlju celokupnog organizma

Nadoknadite ono što fali vašem organizmu

Samo jedna flašica osvežavajućeg napitka Aquariusa Water+ zadovoljava čak 30 odsto dnevnih potreba za cinkom, odnosno magnezijumom, ne sadrži veštačke arome i sa svega 14 kcal na 100 ml proizvoda spada u niskokalorijske napitke što ga čini pogodnim i za one koji vode računa o ishrani.

Aquarius Water+ sa cinkom i prirodnom aromom limuna će doprineti normalnom funkcionisanju imunog sistema i zadovoljiti čak 30 odsto dnevnih potreba za ovim mineralom.

Aquarius Water+ sa magnezijumom i prirodnom aromom crvene pomorandže može da pomogne u stabilizaciji vašeg raspoloženja, kao i podizanju energije i idealan je za one kojima je potrebno pravo osveženje tokom toplih dana.

Aquarius Water+ osim što hidrira i okrepljuje vaše telo, doprinosi očuvanju i jačanju imuniteta i kao takav je idealan saveznik vašeg organizma.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track