DANAS POKLON U KURIRU, POKLON DODATAK ZDRAVLJE! Saznajte sve što doktori nisu stigli da vam kažu
Foto: Kurir

DANAS POKLON U KURIRU, POKLON DODATAK ZDRAVLJE! Saznajte sve što doktori nisu stigli da vam kažu

Život -

U magazinu Zdravlje, koji dnevne novine Kurir poklanjaju svakog četvrtka vernim čitaocima, čekaju vas ozbiljne zdravstvene teme, uputstva, mogućnosti lečenja, saveti nutricionista, fizioterapeuta i psihologa, a poseban deo posvetili smo i kućnim ljubimcima i preporukama veterinara.

Eksluzivitet Zdravlja je što je jedini magazin na ovim prostorima za koji pišu najbolji lekari Srbije. Saznaćete sve što do sada niste imali prilike da čujete o nekom zdravstvenom problemu; eksperti neumorno odgovaraju i na sva vaša pitanja.

Tema današnjeg broja Kurirovog dodatka Zdravlje je RAK BEŠIKE.

Dr sc. med. Uroš Babić, spec. interne medicine, supspec. urologije u Klinici za urologiju UKC Srbije poručuje vam da dobro mućnite glavom! Kapriciozma bolest sa velikim malignim potencijalom može da vas košta života, neće ako redovno radite preglede običnim ultrazvukom!

Odgovor na pitanje ZBOG ČEGA ŽENAMA STRADA SRCE, kako pripadnice lepšeg pola mogu da prepoznaju i preveniraju kardiovaskularne bolesti saznaćete od prof. dr Petra Otaševića, spec. interne medicine, supspec. kardiologije, šefa Klinike za kardiologiju u čuvenom IKVB „Dedinje”.

Tu su u i provereni načini da velikoj napasti uoči letnje sezone istupite oštricu. Pobedite konačno ALERGIJE uz pomoć saveta prim. dr sc. med. Jasminke Šojić Rajčić, specijalistkinje interne medicine, alergologinje i kiničke imunološkinje.

Bez fiskulture nema zdravlja, fizijatri vam poklanjaju najbolje VEŽBE ZA KOLENO, a kako je fizičko zdravlje nerazdvojno od pravilne ishrane, otkrijte zašto MAJČINA DUŠICA treba da bude prisutna u svakoj kući. Nutricionista i dijetetičar Milka Raičević objašnjava i šta treba da radite da bi uz pomoć ove ključne biljke narodne medicine poboljšali stanje u organizmu, ali i zbog čega sve treba da jedete KAJSIJE.

Oboriće vas s nogu ispovest Petra Pece Popovića, našeg čuvenog rok kritičara i publiciste: Umro sam dva puta, ma nije to ništa! Za inat sam živ, kaže Peca koji je doživeo i preživeo dve kliničke smrti, sedam infarkta, 13 stentova, 8 bajpasova… I danas šeta unuka.

Spec. dr vet. Violeta Žigić odgovara na najčešća pitanja koja muče ljubitelje PTICA: poštujte 35 zapovesti letećih muzičara, cvrkutaće i pevati non stop - darovaće vam, srećni, nezaboravne godine.

To, naravno, nije sve – čitajte Zdravlje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track