Za operaciju prostate Tulijum laser od 200 vati je bez premca
Foto: Promo

Za operaciju prostate Tulijum laser od 200 vati je bez premca

Život -

Preciznost i snaga pozicioniraju ga kao lidera među postojećim laserskim sistemima. Tulijum od 200 vati je tačan, brz i daje impresivne rezultate. U LASER MEDU vrhunska tehnologija potkrepljena je bogatim iskustvom.

Vi ste muškarac, stariji od 50 godina, i imate adenom prostate? U tome nema ničeg neobičnog. Vi ste jedan od mnogih kojima se svakodnevno dijagnostikuje ,,benigna hiperplazija“ ili, kako je poznatije, uvećanje prostate. Što je veća prostata, to su ozbiljniji problemi s mokrenjem. Muškarac u početku primećuje da mu se mlaz smanjuje i skraćuje. Potom, mokrenje postaje otežano, isprekidano i u kapima. Poslednji stadijum je zadržavanje urina i nemogućnost mokrenja, što dovodi do postavljanja katetera – specijalne cevi za izbacivanje urina.

Važna činjenica je da je kod svakog muškarca situacija drugačija. Zato se poseta urologu i preporučuje jednom godišnje. Nekim muškarcima lekovi su dovoljni i nije im potrebna druga vrsta lečenja, dok drugima operacija predstavlja jedinu opciju da reše probleme s mokrenjem.

Laserska operacija prostate predstavlja rutinsku metodu koja se preferira u razvijenim zemljama, a Tulijum laser od 200 vati predstavlja najsavremeniju tehnologiju. Kao najnoviji model, ovaj laser kombinuje i nadograđuje prednosti svih prethodnih sistema lasera. Na godišnjim urološkim kongresima u Americi i Evropi specijalisti iz raznih država iznose izveštaje na osnovu iskustva u radu sa Tulijumom i, u poređenju s drugim laserima, svrstavaju ga u tehnologiju budućnosti. Rezultati su očigledni - prostata se isparava brzo i precizno i muškarcu se vraća mlaz mokraće kakav je imao u mladosti.

Šta čini Tulijum laser toliko efikasnim? Najmanji stepen prodiranja u tkivo (samo 0,2 mm) - što garantuje hirurgu rad bez opasnosti od oštećenja susednih organa i tkiva. To muškarcu pruža mnogo veću bezbednost i sigurnost. U Srbiji ne postoji preciznija laserska tehnologija od Tulijuma, a ni snažnija. Svojom snagom od 200 vati može ispariti sve veličine prostate. Pre pojave Tulijuma otvorena operacija bila je najbolje rešenje za velike prostate, a danas postoji i beskrvna alternativa. Neosporan uspeh predstavljaju i pacijenti sa trajnim kateterom, koji umesto da ga menjaju svakog meseca, trajno ga se rešavaju. Nakon operacije Tulijumom od 200 vati, muškarci se ponovo raduju snažnom, neisprekidanom i bistrom mlazu, bez ikakvih poteškoća.

Tokom JUNA u LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA + transrektalno ultrazvučno skeniranje prostate.

Transrektalno ultrazvučno skeniranje se izvodi pomoću specijalne sonde, koja skenira sva područja prostate. Metoda je visoko osetljiva i pruža detaljne informacije o stanju žlezde.

LASER MED - 4 filijale u Bugarskoj i Srbiji, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo ulaserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track