DANAS POKLON U KURIRU! DODATAK ZDRAVLJE: MIOMI NA MATERICI - najčešći problem žena u zrelom dobu
Foto: AMG

DANAS POKLON U KURIRU! DODATAK ZDRAVLJE: MIOMI NA MATERICI - najčešći problem žena u zrelom dobu

Život -

U magazinu Zdravlje, koji dnevne novine Kurir vernim čitaocima poklanjaju svakog četvrtka, čekaju vas ozbiljne zdravstvene teme, mogućnosti lečenja, uputstva, saveti doktora, nutricionista, fizioterapeuta i psihologa, a poseban deo posvetili smo i kućnim ljubimcima i preporukama veterinara.

Ekskluzivitet Zdravlja je što je jedini magazin na ovim prostorima za koji pišu najbolji lekari Srbije. Saznaćete sve što do sada niste imali prilike da čujete o nekom zdravstvenom problemu; eksperti neumorno odgovaraju i na sva vaša pitanja.

Tema današnjeg broja Kurirovog dodatka Zdravlje su MIOMI NA MATERICI.

Dr Milan Milenković, specijalista ginekologije i akušerstva, supspecijalista reproduktivne medicine i doktor medicinskih nauka, član švedskog tima za transplantaciju materice i međunarodni ekspert za prezervaciju fertiliteta kod malignih bolesti, detaljno objašnjava šta predstavljaju ove promene, koji su simptomi, kako se leče.

Leti su česte INFEKCIJE OKA. Dr mr sc. med. Snežana Babić, specijalistkinja oftalmologije i strabologije, upozorava da ih ne žari i ne pali samo sunce već i voda. Neadekvatna terapija koju samostalno sprovodite može da produži lečenje, ponekad i dugo nakon povratka s odmora. Poslušajte savete kako da se zaštitite i kako da infekcije oka ne pređu u hronični oblik bolesti.

Šta vas čeka pre i posle eventualne vaskularne operacije u našoj stalnoj rubrici PITAJTE LEKARA odgovara akademik Đorđe Radak. Saznajte šta je poželjno, a šta zabranjeno da radite.

Vašu pažnju svakako će privući i ISPOVEST Jovane Cvetković o njenom dugom putu do dijagnoze "nevidljive bolesti", šta sve može da vam pruži KRISTALOTERAPIJA upućuje Ljiljana Filipović, internacionalno sertifikovana kristaloterapeutkinja. Saznaćete koje su najbolje vežbe za vrat. Fizioterapeut Radica Petrović Lučić kaže da mogu da se rade bilo kad i bilo gde!

Saznajte i kako LAVANDA leči od glave do pete; sočne i aromatične BRESKVE zavolećete još više kada otkrijete njihove brojne zdravstvene prednosti. Ne propustite ni rubriku psihologa i psihoterapeuta Vladimira Mišića: OSEĆANJA SU ZAČIN ŽIVOTA, A NE GOSPODAR; savladajte principe koje treba da primenjujete kako bi ostvarili kontrolu nad sopstvenim emocijama. Ako želite da usvojite kunića, UŽIVAĆETE U DRUŠTVU - poruka je spec dr. vet. Violete Žigić, uz brojne savete kako pravilno da ih negujete.

To, naravno, nije sve: u najnovijem broju magazina Zdravlje pronaći ćete još mnogo zanimljivih tema i saveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track