Vežbajte kod kuće

Serija vežbi fitnes instruktora Milana Lazovića

Vežbajte kod kuće

Život -
Trening je namenjen svima onima koji redovno vežbaju, ali i onima koji to dosad nisu radili

Novom serijom vežbi prevaziđite sebe. U saradnji sa fitnes instruktorom Milanom Lazovićem u nekoliko narednih brojeva pokazaćemo vam vežbe kojima će te ojačati mišiće gornjeg dela tela.- Mnogi koji treniraju posle nekog vremena počnu da se žale da nemaju više izazova. Pokazaćemo da vežbe mogu da budu različite, a da pritom nijedna od njih ne bude dosadna. Ova serija je za sve koji već treniraju, ali i za one koji nemaju to iskustvo. Ko nije utreniran, preporučujem mu da vežbu ne radi duže od 30 sekundi - kaže Lazović i dodaje da predloženi trening aktivira mišiće grudi, ramena, bicepsa i tricepsa i trbušne mišiće. Fitnes instruktor upozorava da oni koji su imali neke povrede ne bi trebalo da vežbaju.

Dva skleka i dva propadanja

Za ovu vežbu trebaće vam dva čvrsta oslonca. Mi smo iskoristili stolice, što i vama preporučujemo. Vežbu počinjete sa dva skleka i nastavljate je sa dva propadanja, potom opet dva skleka i dva propadanja. Vežba je ograničena vremenski, što znači da ako ste početnik, radite je 30 sekundi, a ako duže trenirate, optimalno vreme je minut.

Vučenje za leđa sa menjanjem hvatova

Za ovu vežbu neophodna je elastična traka koju treba pričvrstiti. Počinjemo tako što povlačimo traku ka sebi normalno, a potom ručke uhvatimo ispod i ponovo vučemo ka grudima. Naizmeničnim rastezanjem trake vežbu radite od 30 do 60 sekundi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track