Vežbe za ruke, ramena i grudi

Serija vežbi fitnes instruktora Milana Lazovića

Vežbe za ruke, ramena i grudi

Život -
Jake i masivne ruke muškarca sigurno privlače pažnju žena, a s druge strane, ni lepo oblikovane ženske grudi neće ostaviti nijednog od njih ravnodušnim

Jake i masivne ruke muškarca sigurno privlače pažnju žena, a s druge strane, ni lepo oblikovane ženske grudi neće ostaviti nijednog od njih ravnodušnim! Fitnes instruktor Milan Lazović za Dr Kurir kaže da osim lepote koju daju, čvrsti i lepo oblikovani mišići ruku, ramena i grudi poboljšavaju cirkulaciju i omogućavaju lakše obavljanje svakodnevnih poslova, a u kombinaciji s trbušnim i leđnim mišićima pomažu u pravilnom držanju kičme.- Vežbe koje pokazujemo u ovom broju ne deluju samo kao puko pumpanje mišića, već njima postižemo prirodan, jak i žilav izgled ruku i grudi. Radimo ih s elastičnom trakom. Podjednako su dobre za oba pola. Ne zahtevaju mnogo prostora i vremena. Možete ih raditi kod kuće, ispred televizora, tokom trajanja reklama dok gledate omiljenu seriju ili film - objašnjava Lazović.Prema njegovim rečima, na ramenima, rukama i uopšte gornjem delu tela uvek ima manje masnoće, tako da za dobar rezultat nije neophodno mnogo vremena.

Biceps Stanite jednom nogom na traku, a njene krajeve razvucite kao na slici. Iz tog položaja traku povucite ka grudima kako je to prikazano na drugoj slici. Ponovo raširite ruke, ali ovoga puta promenite njihov položaj ruku kao na trećoj slici. Ponovo vratite ruke u početni položaj, a onda ih savijte razvlačeći traku kao što je prikazano na fotografiji četiri.

B Vežbe:Pozitivno-negativno ponavljanje Elastičnu traku pričvrstite za nešto. Namestite je tako da imate što veći otpor, potom je uhvatite za krajeve i privlačite ka grudima. Traku vratite u početni položaj, ali znatno sporije nego što ste je privlačili. Vežbu radite oko 60 sekundi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track