Najnovije vesti

GREJPFRUT: Najjači prirodni antibiotik

Moć prirode

GREJPFRUT: Najjači prirodni antibiotik

Zdravlje
Iz semenke i pulpe grejpa dobija se citrofit, najjači raspoloživi antibiotik koji deluje na jačanje imuniteta, a posebno je delotvoran za lečenje bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Najjači raspoloživi prirodni antibiotik koji uništava širok spektar mikroba, uključujući viruse, bakterije i gljivice je ekstrakt je semenki grejpa poznat i kao citrofit.

Grejp je poznat kao antioksidans i svom snažnom antibakterijskom delovanju. Bogat je vitaminom C, sadrži vitamine A, B, D, E kao i kalcijum, fosfor, magnezijum, mangan, cink, bakar i gvožđe. Ali njegovo pravo blago krije se unutar semenki.Iz semenke i pulpe grejpa dobija se citrofit, najjači raspoloživi antibiotik koji deluje na jačanje imuniteta. Zbog velikog broja polifenola, bioflavonoida (60-70 posto), ekstrakt semenke grejpa pokazuje neverovatna svojstva.

Blagodati ekstrakta semenki grejpa:- snižava nivo holesterola u krvi- idealan je u prevenciji gripe i prehlade- delotvoran je kod alergija- leči akutne i hronične upale- pomaže kod lečenja gastrointestinalnih infekcija- leči bolesti uzrokovane parazitima- idealan je za ispiranje usta, kod usnih ranica, zadaha, popucalih i suvih usnica- deluje protiv zubnog plaka i karijesa- pomaže kod bolova u uhu i hroničnih upala uha- idobro se pokazao i u borbi protiv peruti, svraba temena i vaški- isceljujuće deluje kod malih rezova, ogrebotina, ranica, opekotina, osipa- smiruje ubode i ugrize insekata- pomaže kod čireva na nogama, bradavica i kožnih infekcija- efikasan je kod gljivičnih infekcija i vaginalnih parazita- pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, pomaže radu jetre i jačanju arterije

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...