Poznata manekenka na meti kritika: Tvoj stomak je tako mali, gde je tu beba?! (FOTO)
Foto: Instagram

(Ne)savršena trudnica

Poznata manekenka na meti kritika: Tvoj stomak je tako mali, gde je tu beba?! (FOTO)

Žena -

Hana Polajts je u šestom mesecu trudnoće, ali se to po njenom izgledu ne bi moglo reći. Ona je još jedna buduća mama čije su fotografije izazvale burne reakcije na internetu...

ada je na svom Instagram profilu objavila fotografije svog izvajanog tela, mnogi korisnici ove društvene mreže nisu mogli da poveruju da je australijska manekenka Hana Polajts zaista u drugom stanju i to ni manje ni više već šest meseci, piše Yumama. Budućoj mami, koja je inače zaljubljenik u fitnes i sport, trudnički stomak jedva da se nazire, ali to ne znači da ona i beba nisu zdrave.

Hana, koju prati više od milion ljudi, ne stidi se da svoje trudničko telo pokaže u potpunosti, ali ni nju mnogi nisu poštedeli negativnih komentara na račun veličine njenog stomaka.Međutim, većina ljudi izgleda još uvek ne zna da veličina trudničkog stomaka zavisi od mnogo toga, ali nikako ne znači da buduća mama ne vodi računa o svom zdravlju i samim tim zdravlju svoje bebe.“Negativne komentare ne primam k srcu, posebno jer znam da vodim računa o sebi i bebi. I samo da se zna, moj doktor je rekao da je, bez obzira na veličinu mog stomaka, sa bebom sve u redu”, izjavila je Hana.

“Ne brojim kalorije i nisam opterećena dijetama. Volim da kupujem svežu hranu i često kupujem u lokalnim marketima”, objasnila je na svom sajtu. I dok mnogi i dalje misle da je njen stomak isuviše mali, doktori zapravo smatraju da je 20 puta veći od proseka, istakla je nedavno Hana na Instagramu.

A photo posted by hannahpolites (@hannahpolites) on Apr 17, 2016 at 2:27am PDT

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:7 stvari koje utiču na veličinu i oblik trudničkog stomakaNeodoljiva petnaestočlana porodica: Fotografije od kojih zastaje dah (FOTO)Trudnoća kao preživljavanje: Sve muke sa kojima se suočavaju buduće mame (VIDEO)Na tatin način: Dokaz da decu nije lako naterati da odu na spavanje (VIDEO)Bolno iskustvo: Da li bi nakon ovakvog porođaja trebalo da rodim još jedno dete?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja