POBEDILA JE RAK DOJKE, PA OSVOJILA KRUNU NA TAKMIČENJU ZA MIS SENIORKI: Ništa je nije zaustavilo da u 65.  godini ostvari snove
Foto: PrintScreen

HRABRA ŽENA

POBEDILA JE RAK DOJKE, PA OSVOJILA KRUNU NA TAKMIČENJU ZA MIS SENIORKI: Ništa je nije zaustavilo da u 65. godini ostvari snove

Žena -

Mica Milojević je prelepa 65-ogodišnja žena. Za lepotu je dobila i dokaz, osvojeno mesto prve pratilje na izboru za "Miss seniorki".

"Kada sam se konačno odlučila sa se učlanim u klub penzonera, vlasnica mi je odmah rekla da će da me prijavi na takmičenje lepote. Rekla je da imam šanse, a da bi to klubu značilo." Kako uvek ide na sigurno, Mica se za takmičenje dobro pripremila. Pogledala je kasetu sa prošlogodišnjeg takmičenja i shvatila da ima smisla da i ona učestvuje.

Penzionerka je sedam godina i nikada joj nije dosadno. Kako kaže jedva je čekala da se posveti hobijima: heklanju, pravljenju narukvica i čitanju. Za to dok je radila nije imala vremena.

foto: PrintScreen

Ova vedra žena izašla je kao pobednik i iz borbe sa rakom dojke.

"Nešto sam napipala, odmah otišla na pregled. Lekari su utvrdili da je maligni tumor u pitanju, srećom u početnoj fazi. Odmah su me operisali". Mica ni jednog trenutka nije pomislila da neće izaći kao pobednik.

"Meni neprijatelj nije bila bolest, već lekovi od kojih mi je opadala kosa i od kojih sam bila siva, sa njima sam se borila." Kaže da što je život teži, a usponi i padovi veliki, onda sve više volje imate kad ustanete.

"Nema prepreka ako čovek ima volje da ih savlada. Ja u svemu tražim i pronalazim lepotu", ispričala je ova hrabra žena u emisiji "150 minuta".

foto: PrintScreen

(Kuirir.rs/Printscreen/Prva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SRPKINJA SVETSKO ČUDO: Dali joj tri meseca života, a ona pobedila rak sa metastazama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track