POSLE RAZVODA SAM OTKRILA SVE ČARI LJUBAVI ZA JEDNO VEČE: Ovo sad učim svoje ćerke!
Foto: Profimedia

4 LEKCIJE

POSLE RAZVODA SAM OTKRILA SVE ČARI LJUBAVI ZA JEDNO VEČE: Ovo sad učim svoje ćerke!

Žena -

Pošto je Džesika R. odrasla u konzervativnoj porodici, udala se za prvog muškarca sa kojim je spavala. Ali, i razvela 23 godine kasnije. Tada je prvi put otišla sama na odmor, bilo joj je 40 godina i imala je seks koji je promenio njen pogled na život.

"Derek je bio zgodan i 10 godina mlađi. Upoznali smo se u baru i otišli u hotel. Narednog jutra sam se probudila pored njega i osećala sam se atraktivnije nego ikad. On je dobio ono što svaki muškarac želi, ali ja sam dobila ono što mi je trebalo. Bilo me je i sramota, ali sam odlučila da podelim ovu priču i na taj način se rešim nelagodnosti. Ponovo sam imala takvo iskustvo i shvatila da postoje razlozi zašto seks za jednu noć nije tako loša ideja", kaže Džesika R.

Evo četiri lekcije kojima ona sada uči svoje ćerke.

1. Shvatila sam koje mi je "jelo" omiljeno

"Moraš da probaš nekoliko jela da bi shvatila koje ti je omiljeno", uvek govorim svojim ćerkama. Bilo da se radi o novoj hrani, putovanju u nove zemlje ili vođenju ljubavi sa različitim muškarcima.

2. Naučila sam da tražim ono što želim

Kada ne brinemo oko toga šta će se sledeće dogoditi možemo biti potpuno svoje i opuštene. Sa seksom za jednu noć ne postoje druge prilike, ako nešto želiš moraš pitati odmah. Naučila sam da sa malo razgovora mogu da dobijem šta želim.

foto: Profimedia

3. Sada znam da uživam u trenutku, bez emocija

Zbog povremenih avantura žene se mogu osećati dobro. Sledećeg jutra možemo otići, a možemo i upoznati čoveka. Nije gubitak vremena upoznati svoju seksualnost i uživati u trenutku.

4. Mogu biti snažna, nezavisna i seksi odjednom

Da bismo uživale u životu moramo iskusiti sve naše strane. Odlučila sam da živim svoj život i uživam u njemu, a seks na jedno veče je samo deo života.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/ Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track