DA LI STE NEKAD ČULI ZA NOVI VID PRELJUBE? A svi smo je  počinili bar jednom!
Foto: Profimedia

MIKROPREVARA

DA LI STE NEKAD ČULI ZA NOVI VID PRELJUBE? A svi smo je počinili bar jednom!

Žena -

Obična prevara? Prevaziđena je, čini se… Smenile su je one “benignije” prevare, koje neki zovu i “mikroprevarama”, a o čemu se u stvari radi?

Mikroprevara nije dovoljno važna niti velika da bi se nazvala prevarom, ali ipak predstavlja nepoštovanje partnera i pokazatelj je da ne štima sve kako treba u vezi.

Ovo su prvi simptomi mikroprevare:

Traženje saveta samo da bismo kontaktirali sa nekim stvarno zgodnim

Zanima vas nešto što veoma lako možeš da saznate i sami ili putem Google-a, ali vam je draže da uđete u razgovor sa super zgodnim kolegom/koleginicom, iako slutite da taj “nevini” razgovor zapravo može da lako preraste u flert… Ako prećutite ovu informaciju svom partneru, jasno je da nije sve bilo baš tako naivno.

foto: Profimedia

“Favoriti” na društvenim mrežama

Svako od nas uzdiše za nekim na društvenim mrežama, i to je sasvim u redu… Ipak, ako stalno iznova posećujete profil bivšeg partnera, nekog poznanika ili osobe koju poznajete, vodite računa da ne preraste iz virtuelne u stvarnu simpatiju.

Interne fore koje niko drugi ne razume

Ako imate prijatelja ili drugara sa kojima imaš tajne i interne fazone koje niko drugi ne razume niti shvata, niti želite da ih podelite sa drugima, zapitajte se da li je u pitanju samo obično priajteljstvo. I da li bi vama smetalo da vaš partner ima takvog poznanika/poznanicu?

foto: Profimedia

Dopisivanje koje je prešlo granicu

Svako granice postavlja drugačije, ali zna se šta predstavlja neukusno dopisivanje. Ako ono uključuje seksualne aluzije ili bilo kakve emocije, sigurno je znak da vaše srce ne pripada potpuno samo jednom čoveku.

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja