icon-checkicon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-erroricon-galleryicon-homeicon-infoicon-logouticon-nexticon-passwordicon-plusicon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon-usericon_reactsoc-viber

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.


Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

RECEPT I UPUTSTVO KORAK PO KORAK! SPECIJALITET KOJI ĆE OD VAS NAPRAVITI DOMAĆICU: Ove lazanje mogu i mamine maze da spreme
Foto: Profimedia

obradujte svoje

RECEPT I UPUTSTVO KORAK PO KORAK! SPECIJALITET KOJI ĆE OD VAS NAPRAVITI DOMAĆICU: Ove lazanje mogu i mamine maze da spreme

Žena

Italijanski specijalitet zahteva mnogo koraka i čak iako koristite gotove kore, biće vam potrebno mnogo truda i rada. Predlažemo vam postupak koji će vam uštedeti barem upola vremena oko pripreme lazanja, a slasni zalogaji neće izostati.

foto: Profimedia

Potrebno je:

* makarone 200 gr
* glavica crnog luka
* 250 gr mlevenog mesa
* 400 ml paradajz soka
* 150 gr kačkavalja
* origano
* suvi biljni začin
* biber
* ulje


Priprema:

Obarite kratko rezance. Dok se testenina priprema, izdinstajte luk, dodajte začine, origano, meso. Dodajte paradajz sok, a posle desetak minuta kuvanja pomešajte sa teseninom, nalijte u pleh.

 

Pospite rendanim kačkavaljem i pecite 30 minuta u rerni na 220 stepeni.

foto: Profimedia

Kurir.rs/B92/Foto Profimedia

 

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...