DUGE VOŽNJE: Stavite ovo na sedište u autu kada krente na put i LEĐA vas neće boleti kao do sada!
Foto: Promo

DUGE VOŽNJE: Stavite ovo na sedište u autu kada krente na put i LEĐA vas neće boleti kao do sada!

Žena -

Verujemo da su kod mnogih pripreme za more već počele. Radujete se, ali ipak vam je mučno kada samo i pomislite na tako dugo sedenje u autu, bolove u kičmi i umor pri dolasku. Sada više ne mora da bude tako. Pogledajte OVDE šta treba da uradite da vam put bude udobniji.

Ovo je spas ne samo za put do mora, već za sve ljude koji generalno dugo sede: na poslu, u autu, kod kuće – MASAŽER ZA SEDIŠTE! Toliko je prijatno imati ga na sedištu! Masirajući, istovremeno deluje povoljno na vaše fizičko stanje, ali vas i psihički relaksira.

  1. ima 5 masaženih motora
  2. 2 stepena intenziteta i grejače
  3. upravljač za podešavanje motora
  4. odgovara običnim kancelarijskim stolicama, sedištima u autu, foteljama, a može se koristiti i na krevetu ili podu dok ležite

Savršeno je imati ga ako dugo sedite na poslu ili kada posle čitavog dana stajanja ili pešačenja stignete umorni kući i potrebno vam je opuštanje. Iskoristite HIT CENU i poručite ovaj masažer odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 već sada!

foto: Promo

Ako ga koristite u automobilu, onda ga priključujete u upaljač u autu. Ako ga, pak, koristite na poslu ili u kancelariji, u tom slučaju ga uključujete u struju.

Iskoristite SNIŽENJE i poručite svoj masažer za sedište po super ceni OVDE ili na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track