SEZONA LINJANJA: Ovo su 2 stvari koje će sačuvati vaš nameštaj od dlaka ljubimaca i fleka!
Foto: Promo

SEZONA LINJANJA: Ovo su 2 stvari koje će sačuvati vaš nameštaj od dlaka ljubimaca i fleka!

Žena -

Po lepom vremenu, sigurno, mnogo češće izvodite svog psa napolje. Kada se vratite iz šetnje, sa sobom sigurno unese „brdo“ prašine, pa vam kauč i fotelja po kojima se penje nikad nisu čisti koliko god se trudili. Postoji jednostavno rešenje kako da svoj nameštaj sačuvate čistim, a da vašem psu i dalje bude udobno i fino – pogledajte OVDE i OVDE.

Couch Coat prekrivač čini da vaš nameštaj bude uvek savršeno čist. Kako? Tajna se krije u materijalu koji ne propušta tečnost i hranu, već sve fleke zadržava na sebi. Ne dopušta da dlake i prašina završe na nameštaju, a pere se i suši ultrabrzo! Ima 2 lica: 1 braon i 1 mlečno belo. Danas se ova genijalna navlaka OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po HIT CENI od SAMO 1.990 dinara!

foto: Promo

A ako biste i fotelju da zaštitite istim prekrivačem i estetski ga uklopite sa onim na kauču, nikakav problem, i to postoji – on se OVDE i na broj 011/6 888 999 može kupiti po takođe sniženoj ceni od SAMO 1.490 din.

foto: Promo

Iskoristite današnje SNIŽENJE i poručite svoj Couch Coat prekrivač za dvosed i za fotelju po super ceni pozivom na broj 011/6 888 999!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track