PREDIVNO

AKO TE PITAJU, MOJA LJUBAVI: Romantična prosidba na koncertu Petra Graše u Makarskoj! Mladić izveo devojku na binu i RASPLAKAO SVE (VIDEO)

Žena -

Na koncertu Petra Graše u Makarskoj odigrala se predivna prosidba, koju će budući supružnici, ali i oduševljena publika zauvek pamtiti.

Ova pesma se zove "Ako te pitaju". Ja sam već pitao sve što sam imao, a sada drugi Petar želi nešto pitati, rekao je muzičar Petar Grašo na koncertu u Makarskoj dok je kraj njega vidno nervozan stajao njegov mladi imenjak sa svojom devojkom Danijelom.

"Petre pitaj na glas, pitaj odmah i pitaj tako da te svi čuju", viknuo je Grašo pred publikom dok se njegov imenjak na bini spuštao na kolena pred svojom izabranicom.

Sledeće što se čulo bilo je "Danijela, hoćeš li se udati za mene?" na što je ona rukama prekrila obraze, uzela prsten i potvrdno zagrlila novog verenika na oduševljenje makarske publike.

"Ako te pitaju, moja ljubavi, je l' ti fali život od pre, reci nije ga ni bilo bez tebe", zapevao je Grašo mladim verenicima koji su ostali na bini i pored njega otplesali ples uz tu pesmu.

Pevač je na Instagramu postavio snimak kojim je dočarao prosidbu u Makarskoj i uz nju napisao:

"Igla nije mogla pasti sinoć na letnjoj pozornici u Makarskoj, ali je zato pala prosidba. Čestitamo i neka im je srećno od srca!

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/24.hr/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track