OBAVEZNO PROČITAJTE: Oni koji puše skraćuju sebi život i do 2 decenije!
Foto: Promo

OBAVEZNO PROČITAJTE: Oni koji puše skraćuju sebi život i do 2 decenije!

Žena -

Jeste teško ostaviti cigarete ma šta vam pričali, naročito ako pušite već godinama unazad. Ipak, aurikuloterapija može da pomogne – pogledajte OVDE!

Aurikuloterapija je stimulisanje određene tačke na uhu i to izazva oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama. A šta to stimuliše te tačke na uhu? Magnet za odvikavanje od pušenja Quit Smoke! Ovo je jedna od retkih stvari kojom su ljudi zadovoljni i za koju kažu da daje rezultate što se tiče odvikavanja od pušenja. Nema nikakvih neželjenih efekata, alergija, kriza, gojenja. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po HIT CENI od samo 990 rsd!

foto: Promo

Bezbedan je za zdravlje: stavi se na uho na tačku koja je označena na kartončiću na kom se dobija u pakovanju i to je apsolutno sve!

Iskoristite priliku i poručite već sada Quit Smoke magnete protiv pušenja po specijalnoj ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

PAŽNJA: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

(Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track