RECEPTI IZ KURIROVIH KUVARA SE KORISTE I U CAKANINOJ KUHINJI Recepti su vrlo jednostavni! Sve preporuke za kuvare!
Foto: Kurir

PROVERENO!

RECEPTI IZ KURIROVIH KUVARA SE KORISTE I U CAKANINOJ KUHINJI Recepti su vrlo jednostavni! Sve preporuke za kuvare!

Žena -

Svake subote Kurir vam poklanja recepte sa originalnim fotografijama! Pripremite savršene supe, čorbe, glavna jela, domaća peciva, sitne kolače, torte, kisela testa, šarene zalogaje za decu i mnoge druge specijalitete pomoću proverenih recepata.

Nakon što smo je pozvali i upitali da li je probala recepte iz Kurirovih kuvara, poznata pevačica Cakana nam je uzbuđeno odgovorila: "Naravno, kupujem kuvare od kad su se pojavili. Svakoj domaćici, a i mladoj devojci ih preporučujem, jer su recepti zaista jednostavni i svi postupci su lepo i slikovito objašnjeni i vrlo lako ih je napraviti" kaže Cakana i dodaje "Ja sam pravila čorbu sa povrćem koja je preukusna i svima se svidela."

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Svake subote Kurir poklanja vredne kuvare iz edicije Naši najlepši. U pitanju su zbirke proverenih recepata srpskih domaćica sa originalnim fotografijama. Svaki kuvar ima 68 strana, a pripremljeni su po temama. S obzirom na to da je uz svaki primerak Kurira drugi kuvar, čitaoci imaju mogućnost da izaberu naslov koji im nedostaje.

foto: Kurir

Izaberite kuvar ili sakupite svoju kolekciju najboljih recepata srpskih domaćica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track