DEVEDESETE SU POSTALE PRAVA INSPIRACIJA: Stiže jesen, a iz kuće ne izlazite bez OVIH modnih dodataka za KOSU! (FOTO)
Foto: Profimedia

DOPUNITE STIL

DEVEDESETE SU POSTALE PRAVA INSPIRACIJA: Stiže jesen, a iz kuće ne izlazite bez OVIH modnih dodataka za KOSU! (FOTO)

Žena -

Kao što već znate, devedesete su ponovo u modi, pa svaka devojka izvlači stare modne dodatke i od njih pravi novi modni trend.

Pogledajte 5 idealnih dodataka koji će ove jeseni nositi sve žene, i starije i mlađe:

1. Savitljivi rajf

Ne samo što će vam frizura izgledati savršeno, već ćete i skloniti svu kosu koja vam smeta. Brže bolje krenite u "potragu" za ovakvim rajfom.

2. Šnala

Ovakve šnale svaka devojka već ima u kući, ali s obzirom da su prikazane na najnovijim modnim revijama prestižnih dizajnera, sada se mogu nositi i napolju. Najbolji izbor su hromirane šnale u srebrnoj ili zlatnoj boji.

3. Traka za kosu

Ovo je stvar koja nikada nije izlazila iz mode, ali sada možete ostaviti svoj pečat, tako što ćete izabrati savršen dizajn. Kožna, šarena, prugasta traka… izbor je na vama.

4. Ravna šnala

Ovaj aksesoar ćete najpre naći u starim kutijama vaše majke, a sada su ovakve šnale ponovo vratile modu. Uklapaju se uz sve zbog jednostavnog dizajna, ali su sada potpuno moderne.

5. Skroz zalizana kosa i velike minđuše

Kada nemate mnogo vremena i niste stigle da operete kosu, a žurite na posao, ova frizura je idealan izbor, s tim što će izgledati još bolje ako uz to stavite velike minđuše.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track