OTIŠLA SAM NA DEVOJAČKO VEČE I ODLIČNO SAM SE PROVELA: Htela sam da propadnem u zemlju kad sam dobila mejl od budiće mlade! Pre venčanja ću se dobro najesti (FOTO)
Foto: Profimedia

NEPRIJATNOST

OTIŠLA SAM NA DEVOJAČKO VEČE I ODLIČNO SAM SE PROVELA: Htela sam da propadnem u zemlju kad sam dobila mejl od budiće mlade! Pre venčanja ću se dobro najesti (FOTO)

Žena -

Jedna gošća devojačke večeri ostala je iznenađena pošto je dobila neočekivani "poklon" nakon zabave od buduće mlade. Reč je o računu za troškove organizovanja zabave koji su dobile svaka od sedam zvanica.

Mlada je svakoj gošći poslala mejl sa računom i detaljnim spiskom troškova, podeljenih na sedam delova, što je u konačnici iznosilo oko 24 dolara po osobi.

Iako iznos računa nije veliki, gošću je, međutim, iznenadio postupak buduće mlade, koja je, troškove hrane, pića, ali i ukrasa za zabavu, podelila na jednake delove među svojim gošćama.

foto: Profimedia

Na računu je naznačeno kako svaka gošća mora da plati 5 dolara za kokice, limunadu, slatkiše. Za picu duguje nešto više od 11 dolara, 43 centa za voće...

Fotografiju računa objavila je na Reditu, a šokirani su i mnogi korisnici te mreže koji su joj napisali kako takav postupak mlade nije u redu. Neki su se zapitali kakva je to bila dosadna žurka na kojiuse potrošilo preko 80 dolara za picu, a tek 23 dolara ukupno za piće? Našao se tu i komentar u obranu mlade jer je organizacija venčanja i devojčake zabave popriličan stres koji iziskuje i poprilične troškove.

Ipak, gošća koja je objavila račun, i htela da ostane anonimna, zaključila je kako će se barem za ispostavljeni račun za devojačku zabavu, na venčanju "dobro najesti".

foto: Printscreen/Reddit

Kurir.rs/Večenji/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track