SVAKA ČAST SNJEŽANI I GORANU! Nismo mogli da imamo svoju decu, pa smo usvojili četvoro! SAD NE MOŽEMO ŽIVOT ZAMISLITI BEZ NJIH
Foto: Printscreen

IMAJU SAVET ZA SVE

SVAKA ČAST SNJEŽANI I GORANU! Nismo mogli da imamo svoju decu, pa smo usvojili četvoro! SAD NE MOŽEMO ŽIVOT ZAMISLITI BEZ NJIH

Žena -

Snježana i Goran Samardžija iz Kozarske Dubice, nakon višegodišnjih problema sa sterilitetom doživeli su mnogo razočaranja. Kada su pomislili da njihov život neće imati smisla, odlučili su se na usvajanje dece. Sada ih imaju četvoro.

"U razgovoru u autu moj suprug kaže: Šta ćemo dalje? Kad nemamo rešenje za potomstvo, ja gledam njega i kažem: pa ne znam šta misliš šta dalje, hoćemo li se rastajati ili ostati zajedno? Ja ga pogledam, Bože nije to razlog da se rastanemo, ima rešenje, rešenje uvek postoji – odlučili smo da usvojimo dete", priča ponosna majka Snježana za portal dnevnick.com.

foto: Printscreen

Kuću Samardžija prvo je ispunio smeh tada male Gorane, a ne dugo za njom došlo je još troje dece.

"Kad mi je socijalna radnica rekla na telefon da je Nikola dete sa posebnim potrebama, ja joj kažem dobro, a da li on samostalno hoda, kaže da, da li može da se hrani, može, pa dobro. Oni su rekli na sedam dana da on bude kod nas i mi Bože tih sedam dana se navršava sad će nam otići Nikola. Mi svi jedno po jedno izlazimo pa plačemo, eto dolazi vreme sad Nikola mora ići. Međutim njegova majka je preminula u bolnici u Prijedoru, pa su nas pitali da li smo mi za to da on ostane kod nas. Ma kako da ne, mi smo se bojali da će on da ode", kaže Snježana.

foto: Printscreen

Ova hrabra majka priča da su joj deca sve i da teško podnosi kad je razdvojena od njih.

"Ne bih mogla zamisliti život bez njih, nikako sad, ne treba mi život bez njih uopšte", kaže Snježana.

Međusobna ljubav srušila je sve prepreke koje je imala ova porodica. Snježana je u dubini duše znala da je porodica najvažnija i da bez dece ona u pravom smislu reči nikada ne bi bila potpuna.

Svima koji nisu u mogućnosti da postanu biološki roditelji savetuje da usvoje dete jer je to, kako kaže, nešto najlepše u životu, ostvariti se kao roditelj.

(Kurir.rs/dnevnick.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track