OSUDILI SU JE DA ZLOSTAVLJA ĆERKU I DA JE PEDOFIL: Šeron (50) 9 godina doji ćerku, 5 godina je dojila 3 puta na dan, 4 godine JEDNOM MESEČNO i ima JAK RAZLOG ZA TO (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

ŠOK

OSUDILI SU JE DA ZLOSTAVLJA ĆERKU I DA JE PEDOFIL: Šeron (50) 9 godina doji ćerku, 5 godina je dojila 3 puta na dan, 4 godine JEDNOM MESEČNO i ima JAK RAZLOG ZA TO (FOTO)

Žena -

Nedostaje mi dojenje moje ćerke, kaže Šeron Spink (50), majka četvero dece i glumica iz Velike Britanije. Napominje kako je njoj sasvim normalno što je dojila ćerku toliko godine i ne vidi ništa loše u tome. Kaže kako su tako njih dve doživotno povezane.

"Dojila bi je i dalje da 9-godišnja šarlota nije odlučila da ne želi da sisa, bilo je to pre dva meseca", otkrila je Šeron, koja tvrdi da je njena ćerkazdrava i retko bolesna upravo zbog korisnih svojstava majčinog mleka. Usprkos tome, stalno je na meti kritika, a neki od 'kritičara' išli su toliko daleko da su je nazivali zlostavljačicom dece i pedofilkom.

Trajanje dojenja bilo je isključivo izbor njene ćerke, ako i kada želi da sisa - i koliko dugo. Poslednjih godina dojila ju je samo jednom mesečno.

"Evo, sada to nije tražila već dva meseca. Rekla mi je da će prestati kada joj bude deset godina, a to će biti u aprilu sledeće godine, ali čini se da je kraj prirodno došao ranije. Iako, ja bih joj dopustila da nastavi da sisa ukoliko bi ona to poželela", rekla je Šeron.

"To je učvrstilo našu vezu i mislim da se to neće promeniti sada kada više ne sisa", dodala je.

Osim Šarlote, Šeron ima još troje djece - Kim (30), Saru (28) i Izabelu (12). Priznaje kako je svoje prvo dvoje dece dojila dve nedelje, a treće oko šest meseci.

Sa Šarlotom je htela da sve to promeni, prvo je planirala da doji šest meseci, pa godinu dana, zatim dve i nekako se to nastavilo i kasnije.

"Bilo je trenutaka kada sam htela da prestanem u ranom periodu hranjenja, ali samo sam razmišljala o tome kako to radim za svoje dete. To je nešto što moje dete želi i nastaviću jer znam da joj time pomažem", ispričala je.

Kada je Šarlota imala pet godina dojila ju je tri puta na dan, a zadnjih četiri godine to se svelo na jednom mesečno, sve dok devojčica nije odlučila da je dosta.

Kurir.rs/The Sun/Foto Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track