OSUĐIVALI JE ŠTO JE KASNO RODILA, ZA LAŽNE SUZE U RIJALITIJU, ZA PRETERANO KORIŠĆENJE FOTOŠOPA... Evo gde je i šta radi Danijela DANAS: Glumica postala majka LAVICA!
Foto: Damir Dervišagić

NEKAD I SAD

OSUĐIVALI JE ŠTO JE KASNO RODILA, ZA LAŽNE SUZE U RIJALITIJU, ZA PRETERANO KORIŠĆENJE FOTOŠOPA... Evo gde je i šta radi Danijela DANAS: Glumica postala majka LAVICA!

Žena -

Danijela Vranješ otkako se pojavila na domaćoj javnoj sceni privlači ogromnu pažnju javnosti, što zbog uloga koje je tumačila tako i zbog karaktera, kao i oštrog jezika. U "VIP Velikom Bratu" toliko je plakala da su mnogi sumnjali da je "sve to gluma".

foto: Youtube Screenshot

Tada, oštro su je osuđivali, misleći da je u pitanju taktika za privlačenje što većeg broja fanova.

S druge strane, lepu glumicu mnogi su osudili što je kasnije postala majka.

"Ne razumem zbog čega se ljudi toliko iščuđavaju. Živim život kakvim žive i moje svetske koleginice. Sve one izgledaju bolje i mladolikije od mene i rađaju decu ako hoće, ali samo kod nas se javne žene tretiraju kao čuda ako se porode kasno", svojevremeno je izjavila ona, koja je naslednicu dobila u 43. godini.

Uspešna glumica i danas ređša poslovne uspehe, ali zbog oštrog jezika takođe i - osude. Naime, nedavno je izjavila kako će "nekome otkinuti glavu ako joj probudi dete", žaleći se na buku iz komšiluka.

"Tačno je 23 sata, utorak. Neko je pozvao trubače i oni sviraju. Loše. Ima li ko sposobnost da zabrani ovom glupavom narodu da nas u sred naselja i noći vulgarno obaveštava o svojoj velikoj sreći? Je*ala vas sreća koju slavite uz pištolje i falš trubače! Jadne su žene i majke opevane u tim odvratnim pesmama u kojima licemerno patite što ih ostavljate, varate, dok se u zoru vraćate kući i slične mizogene budalaštine", poručila je ona puetm društvene mreže Instagram.

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track