BRITANSKA BARBIKA HTELA DA NAPUMPA USNE, A ZAVRŠILO SE KOBNO: Godinama su izgledale kao SIROVO MESO, a onda je otkrila da su joj ubrizgali OVO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK!

BRITANSKA BARBIKA HTELA DA NAPUMPA USNE, A ZAVRŠILO SE KOBNO: Godinama su izgledale kao SIROVO MESO, a onda je otkrila da su joj ubrizgali OVO! (FOTO)

Žena -

Žena kojoj je uzor slavna lutka Barbi ispričala je kako su joj usne izgledale poput "sirovog mesa" nakon što joj je hirurg navodno u usne ubrizgao dečje ulje umesto dermalnih filera.

Keri Majls (35) su se usne doslovno udvostručile u obimu posle zahvata. Kaže kako su joj već nakon sat vremena usne počele da gore i stvorili su se plikovi. Kasnije je odlučila da izvadi filere, za koje je doktor rekao da su bili pomešani s drugom supstancom poput bebi ulja.

Trebalo je da prođu dve godine pre nego što su se njene usne vratile u normalu. Usprkos silnom bolu i šteti, britanska Barbi ne odustaje od povećanja usana. I tada je, kaže, mislila da je pronašla uglednu kliniku. Svoje "filere" je tada platila 250 funti (više od 280 evra).

"Bilo mi je sumnjivo čim sam se pojavila. Bilo je to u nekoj ruševnoj kući, čak je i pas trčkarao okolo. Nije bilo preterano higijenski, ali sam silno želela usne, a mesto je imalo dobre ocene. Doktorka je preda mnom mešala filere i zaklela bih se da je koristila neku vrstu ulja", ispričala je Majls.

"Nikad prije nisam imala takvu reakciju na filere, ali to je bilo prestrašno. Danima nisam mogla da izađem iz kuće od bolova, a i grozno sam izgledala. Nazvala sam doktorku i prigovorila joj, na šta mi je ona rekla da nisam pila dovoljno vode i da moram da masiram usne kako bi poprimile lep oblik", kazala je.

"Doktor koji mi je napravio drenažu usana, rekao je da to nisu bili čisti fileri, već pomešani sa bebi uljem. Bila sam šokirana. Prošle su godine dok nisam postala zadovoljna time kako izgledaju", kaže britanska Barbi.

Nakon toga je stavila još filera kako bi prekrila štetu.

"To se nikad ne bi razgradilo kao normalni fileri jer je to bila mešavina supstanci. Nisam smela da joj poverim svoje lice. Stavila sam i botoks, napravila vampirski lifting i sredila nos kako bih usavršila svoje lice", otkrila je plavuša.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track