IDEJE ZA IDEALAN PAKETIĆ: Super POKLONI za dečake koji pozivaju na interakciju i razvijaju kreativnost!
Foto: Promo

IDEJE ZA IDEALAN PAKETIĆ: Super POKLONI za dečake koji pozivaju na interakciju i razvijaju kreativnost!

Žena -

Vreme je da razmišljate o novogodišnjem poklonu za svoje mališane. Ove igračke će ih oduševeti i istovremeno uticati na razvoj njihove kreativnosti i „saradnju“ sa drugim klincima:

SET OD 6 GRAĐEVINSKIH VOZILA

Komplet od 6 metalnih malih bagerčić koji će oduševiti gotovo svakog dečaka! Sjajni ne samo za igranje u kući, već i napolju u kombinaciji sa peskom, zemljom, kamenom. Igrajući se ovim bagerčićima, vaši dečaci će razvijati svoju kreativnost, ali će ih i podstaći da dele i druže se sa drugom decom s obzirom da ih ima više u pakovanju. Sada je set od 6 bagerčića na specijalnom NOVOGODIŠNJEM SNIŽENJU poručivanjem online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

VELIKI BAGER NA DALJINSKI

Veliki bager-igračka je za klince od 8 godina i one starije. Bager je napravljen od metala i plastike i takođe je sjajan i za igranje u kući i za igranje napolju. Njegovo kretanje se kontroliše pomoću daljinskog upravljača. To je u isto vreme i zabavno i korisno za decu. Tako će raditi na koordinaciji pokreta, ali će ujedno razvijati i kretivnost jer će moći stvarno da kreiraju nešto od onoga što prenesu bagerom. Ovaj bager se takođe može poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888

foto: Promo

Kupite na vreme svojim klincima novogodišnji poklon – poručite OVDE komplet malih bagerčića ili OVDE veliki bager. Porudžbine takođe možete izvršiti i na broj 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track