IMALA JE 17 GODINA KADA JE DEČKA OSTAVILA ZBOG DRUGOG: 10 godina ga nije ni čula ni videla, a onda je za njenu decu uradio nešto NEZAMISLIVO! (VIDEO)
Foto: printscreen

Potresna priča

IMALA JE 17 GODINA KADA JE DEČKA OSTAVILA ZBOG DRUGOG: 10 godina ga nije ni čula ni videla, a onda je za njenu decu uradio nešto NEZAMISLIVO! (VIDEO)

Žena -

Retko se viđa snaga kakvu je pokazala Liz Dan kada su u pitanju njena deca. Mnogi roditelji koji imaju problema mogu se ugledati na nju. Ali je još veće srce i humanost pokazao niko drugi do njena prva ljubav iz tinejdžerskih dana.

Liz Dan je imala samo 17 godina kada je upoznala Džordža Hukera. Čim ju je video, privukla je njegovu pažnju, ali mu je trebalo vremena da skupi hrabrosti i porazgovara sa njom. Kada je konačno uspeo, to nije bio početak samo jedne lepe veze, već jedne veze pune iznenađenja koja je kako su godine prolazile postala odiseja.

Njih dvoje su se zaljubili i proveli 2 godine zajedno. Bili su jako mladi. Sa 19 godina Liz je shvatila da fakultet nije za nju i pridružila se marincima. Džordž je dobio samo nekoliko pisama, pre nego što mu je ona javila da je upoznala nekog drugog. I sa tim, čista i jednostavna ljubav se završila. Ili je barem tako delovalo čitavu deceniju.

Osoba sa kojom je Liz ušla u vezu postao je njen suprug i otac ćerke Sare. Živeli su blizu Hjustona u Teksasu. Sara je izrasla u preslatko 3-godišnje dete kada je Liz zatrudnela ponovo. Međutim, brak je počeo da joj se raspada, a njen suprug ju je ostavio sa malom Sarom i nerođenim detetom. To zvuči oštro, ali prave nedaće su se za Liz tek pripremale.

foto: printscreen

Liz nije bila trudna sa jednim detetom, već je nosila trojke. Što znači da sama mora da odgaja četvoro dece. Njen vodenjak je pukao u 23. nedelji, ali su lekari uspeli da odlože porođaj. Porodila se carskim rezom, a na svet su došle tri devojčice, Ema, Sofi i Zoi.

porodice.

foto: printscreen

Sve tri su bile teške samo oko pola kilograma, jer su prerano bile rođene. Takođe je i njihov vid konstano bio ugrožen. Zapravo, sve tri devojčice će oslepeti. Tokom njihovog boravka u bolnici došlo je do još komplikacija što je dovelo do toga da izgube i sluh.

foto: printscreen

Kada su napunile dve godine, trojke su bile potpuno gluve. Lizine devojčice su se izdvajale po tome što su jedine poznate trojke koje su bile i slepe i gluve. Liz je bila skrhana. Napustila je posao jer je morala da posveti vreme svojoj deci kojoj je bila potrebna. Nije bilo izgleda za ugodan i srećan život ove

A onda, niotkuda, Džordž je stupio u kontakt sa Liz. Bila je oduševljena, ali i prestrašena. Pitala se šta će on pomisliti o njenoj situaciji.

foto: printscreen

Džordž je međutim i dalje bio ista osoba i onog trenutka kada je ugledao Liz, ponovo se zaljubio. Ali on nije znao ništa o njenoj deci, a Liz se plašila reakcije. Nije mogla znati kako će on da odreaguje. Međutim, on je bez oklevanja stao uz Liz. Rešio je da zajedno sa njom podiže Saru i trojke.

Devojčice sada imaju slušna pomagala i mogu da čuju neke zvukove.

Primećuje se mnogo veći napredak od kada njihova majka ima ovakvu podršku, oslonac i saputnika.

Kurir.rs/Fokuzz/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track