EVO ŠTA SE DESI KADA DUGO SAMUJETE! Ženama širom sveta LAKNULO kad su ovo saznale, evo zašto!
Foto: Profimedia

SAZNAJEMO

EVO ŠTA SE DESI KADA DUGO SAMUJETE! Ženama širom sveta LAKNULO kad su ovo saznale, evo zašto!

Žena -

Žene koje tek posle dužeg vremena samovanja pronađu ljubav, na kraju budu najsrećnije. Do tada, naime, one nauče dosta o sebi i izuzetno cene svoju individualnost. Kako se navodi, one neće dozvoliti da im se sruše bilo koji snovi zbog osobe koju su srele, jer znaju da mogu i same ali su došle do trenutka u životu kada to ne moraju niti žele da budu.

Ipak, za razliku od drugih žena, one znaju kako treba samovati i biti produktivan u tome, te su sebi uvek na prvom mestu.

One mogu i u šoping da odu same a da se ne osećaju čudno. Znaju šta žele i po to su i otišle, nije da im je za takvu neku akciju neophodno društvo.

Takođe, žen koje su dugo ostale same nemaju problem sa spavanjem ukoliko su same u krevetu.

Tokom samovanja, one su se valjano posvetile sebi. S druge strane, izgradile su jaka prijateljstva sa pouzdanim ljudima kojima nije potreban partner da bi se osećali dobro u sostvenoj koži. Niko ne može da ih navede da skrenu sa svog puta ka uspehu, jer su ustanovile sopstvenu nezavisnost i imaju dovoljno sredstava da same nastave dalje, imale partnera ili ne.

foto: Profimedia

Inteligentne su, znaju kako da vode računa same o sebi. Dobro se nose sa svime što im život donese, a takođe znaju i da improvizuju i prpuste se slučajnostima koje su svakako neizostavni deo življenja. Za njih, ljubav nije najbitnija na svetu koliko, pre svega, ljubav prema sebi. Umesto poput progoniteljki, muškarcima prilaze kao i svakom drugom velikom snu ili želji. One su, zapravo, u konstantnoj potrazi sa što boljim životom i jasno osećaju da li je nešto za njih dobro ili loše.

Ove žene poznaju čari mira i tišine za kojima ogroman broj ljudi danas žudi. Ne brine ih što možda nikada neće stupiti u brak jer to ne smatraju svojim najvećim dostignućem u životu. Otvorene su za veze koje na svom vrhuncu ne dobijaju taj papir, dokaz braka, zajednice. Ne bi im smetalo i da osnuju porodicu sa nekim sa kim nisu u braku.

One znaju kako da žive i same i sa nekim. Koliko svoje, toliko poštuju i tuđe vreme i prostor. U najvećem broju slučajeva završe sa nekim ko ih čini još jačim nego što već jesu, ko ih razume i ko im niukakvom smislu ne smeta. One završe sa nekim ko ih čini još srećnijima, iako su već i više nego dovoljno srećne u sopstvenoj koži.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ThoughtCatalog/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track