ZIMA JE IDEALNO VREME DA SE OBRAČUNATE S CELULITOM: Za 8 nedelja 5 cm manje u struku i 4.5 u kukovima!
Foto: Profimedia

Idealno rešenje

ZIMA JE IDEALNO VREME DA SE OBRAČUNATE S CELULITOM: Za 8 nedelja 5 cm manje u struku i 4.5 u kukovima!

Žena -

Imate problem s celulitom? Pa, kao svoje kritične i manje estetski lepe zone ističete butine, pozadinu ili već neki drugi deo tela? Zima je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom i dočekate leto spremni i to sa telom lepšim nego ikada. Uz ova dva proizvoda, simboličnog naziva “Idealna figura” uspećete u tom naumu!

Anticelulit ulje za masažu “Ideal Figure”

Anticelulitno ulje obezbeđuje značajan efekat na problematičnim zonama na telu! Pomaže da se rešite suvišne masnoće, zateže vašu kožu, vraćajući joj mekoću i čvrstinu. Takođe vašem telu daje uži i atraktivniji izgled. Možete ga naručiti OVDE po ceni od 940 rsd.

Ekstrakt fukusa pospešuje uklanjanje toksina i viška tečnosti iz ćelija. Ekstrakt goji bobica je moćan antioksidant koji štit kožu od slobodnih radikala, pospešuje stvaranje kolagena i ubrzava razbijanje nataložene masti.

foto: Promo

Modelirajuća anticelulit maska za uvijanje sa efektom grejanja “Ideal Figure”

Modelirajuća anticelulit maska sadrži Symfit prodirući efekat, koji pomaže u intenzivnom topljenju masnih naslaga, smanjuje sadržaj masnoće u ćelijama i usporava pojavu novih masnih ćelija. Možete je poručiti OVDE po ceni od 1.365 rsd.

Ekstrakt bibera obezbeđuje efekat zagrevanja, što aktivira limfnu cirkulaciju, povećava protok krvi u prblematične zone i ubrzava metaboličke procese.

Symfit kompleks ima trostruki efekat: Pojačava topljenje masti, smanjuje sadržaj masti u ćelijama i usporava stvaranje novih masnih ćelija.

foto: Promo

Nova kozmetička linija “Idealna figura” čini , dakle, jedinstven kompleks proizvoda koji prirodno pomažu u sagorevanju masti i poboljšavaju čvrstinu kože.

Već nakon 8 nedelja korišćenja obim struka se smanjuje za do 5 cm, obim kukova se smanjuje za do 4.5 cm.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama možete da pogledate OVDE.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia, Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track