MUŠKARAC SE ČUDNO PONAŠA U VAŠEM PRISUSTVU? To je znak da je LUD ZA VAMA, a evo koje još TAJNE signale šalje!
Foto: Profimedia

PREPOZNAJTE GA

MUŠKARAC SE ČUDNO PONAŠA U VAŠEM PRISUSTVU? To je znak da je LUD ZA VAMA, a evo koje još TAJNE signale šalje!

Žena -

Prvi sastanci uvek su nepredvidivi i mogu biti puni mešovitih poruka. Poznavanje govora tela olakšaće razumevanje partnera s kojim ste izašli na ljubavni sastanak, kaže antropolog Helen Fišer naglašavajući da pivlačnost nastupa u sekundi.

"Ukoliko se partner konstano približava vama on vam poručuje da je zainteresovan za vas, naročito ako ste u društvu", kaže psihoterapeut Pol Hokemejer.

foto: Profimedia

Ukoliko vas partner na prvom sastanku dugo gleda u oči to znači da želi da uspostavi vezu s vama. Jedan od znakova da privlačite osobu s kojom ste izašli na sastanak su proširene zenice. "Ukoliko se zenice vašeg partnera šire kada vas pogledaju to znači da im se sviđa ono što vide", rekao je Traci Braun, stručnjak za govor tela.

Nožni prsti takođe vam mogu otkriti mnogo toga. Naime, stopala okrenuta u vašem smeru signal su tajne ljubavi, kao i prekrštene noge, pa usiljen osmeh koji se prepoznaje po tome što se zadržava na usnama. Ukoliko vaš partner zamuckuje i ima poteškoća sa normalnim izgovaranjem bilo čega ili se ponaša čudno tokom celog sastanka velike su šanse da im se zapravo mnogo sviđate.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Klix.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track