MAŠTATE O LOKNAMA? Uz ovaj sjajan trik imaćete ih i BEZ frizera!
Foto: Promo

MAŠTATE O LOKNAMA? Uz ovaj sjajan trik imaćete ih i BEZ frizera!

Žena -

Da li si uvek maštala o tome da imaš predivne definisane lokne koje će tvoju kosu učiniti još lepšom, a tebe još atraktivnijom? Sada možeš da ih imaš kad god poželiš, bez odlaska kod frizera i bez trošenja velikih suma novca – pogledaj OVDE kako!

Ono što će ti omogućiti da sama napraviš predivne lokne je FIGARO SA SPIRALNIM DODATKOM! Kakav je to dodatak?

Dodatak koji jasno naglašava kuda da provučeš kosu kako bi se oblikovala pravilno i kako bi tvoje lokne bile kao iz salona!

Ovaj specijalni figaro ima keramičku presvlaku koja sprečava da kosa i suviše gori, suši se i puca. Moći ćeš da je uvijaš sama, vrlo lako, brzo i za mnogo manje novca nego što si do sada davala na uvijanje kose. Cena figara je koliko i prosečna cena 2 feniranja u salonu, a sa njim možeš da kovrdžaš kosu još dugo, dugo.

Danas za SAMO 1.490 din možeš OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručiti svoj figaro i uvek imati predivnu frizuru!

foto: Promo

Figaro se koristi kada je kosa potpuno suva i bez ikakvih dodataka na kosi. Dakle, nema potrebe za stavljenjem ulja, kremica i slično kako vam kosa ne bi gorela.

Figaro je izuzetno lak i dizajniran tako da ga nije teško držati u ruci. To će dodatno olakšati pravljenje frizure i ubrzati proces.

Danas za SAMO 1.490 din možeš OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručiti svoj figaro i imati predivne lokne kad god poželiš!

foto: Promo

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track