HOTEL U BODRUMU KOJI POMERA GRANICE: Pretvorite kofer pun snova u uspomene za ceo život
Foto: Promo

HOTEL U BODRUMU KOJI POMERA GRANICE: Pretvorite kofer pun snova u uspomene za ceo život

Žena -

Kažu da postoji mesto u Turskoj u kom sunce sija drugačije, more miriše lepše nego igde, pa čak i vetar duva prijatnije. Iako zvuči kao neko nestvarno mesto iz bajke, zaista postoji. U pitanju je Bodrum , grad koji zrači svojom toplinom i izaziva neodoljivom lepotom, mesto o kom svi sanjaju. Bodrum je jedan kompletan grad, jer ima sve, sunce, more, istoriju. Prepoznatljiv je kao glavna turistička atrakcija u jugozapadnoj Turskoj , a to duguje prelepoj obali, prijatnoj i toploj klimi, očaravajućoj prirodi i obilju istorijski značajnih objekata.

foto: Promo

Ako vas put navede u Bodrum , nemojte propustiti uživanje u nekom baru, posetu podvodnom arheološkom muzeju i zamku, niti šetnju bazarom i večeru pod vedrim nebom u nekom restoranu ribljih specijaliteta. Zbog svih svojih kvaliteta, Bodrum se razvio u luksuzno letovalište, što se posebno može osetiti u samom srcu grada, gde se nalazi jedna od najlepših luka Egejskog mora, pa i celog Mediterana. Zbog svoje uređenosti više puta je nagrađivana, i idealno je utočište za luksuzne jahte i posetioce koji žele da se osete posebno na mestu dobre reputacije. Radnje svetskih brendova i najbolji restorani doprinose ugođaju svih koji se odluče da prošetaju dugačkim šetalištem luke.

foto: Promo

Ukoliko je odluka o vašoj letnjoj destinaciji već pala na Bodrum, sledeći korak je da izaberete neki od fenomenlanih hotela, a jedan od onih koji će učiniti da se zaljubite u Egej i da mu se uvek vratite, jeste hotel Titanic Deluxe Bodrum 5* . Smešten u jednom od najlepših zaliva Bodruma, ističe se specifičnom arhitekturom inspirisanom stilovima Bodruma i Mikonosa. Na peščanoj plaži dugoj 350 metara, prostire se na 80 000 m2 Guverdžinlik zaliva, zahvaljujući kom je zaštićen od vetrova, te je boravak u ovim predelima uvek prijatan.

foto: Promo

Titanic Deluxe Bodrum 5* ozbiljno shvata potrebe svakog svog gosta, pa zahvaljujući tome može da se pohvali jedinstvenom High class all inclusive uslugom, kojom pomera granice pojma luksuza. Idealan je za uživanje među najlepšim bojama prirode, a u ponudi ima bogate sadržaje, od glavnog restorana i 4 a la carte restorana, barova, poslastičarnice, do otvorenih i zatvorenih bazena, akva parka, sportskih aktivnosti i „Tini Kids“ kluba za radost

onih najmlađih.

foto: Promo
foto: Promo

Za vaše letovanje neverovatnije od svakog sna pobrinuće se agencija „1 A Travel“, koja ima već dugogodišnje iskustvo sa aranžmanima u Turskoj , Egiptu , Kipru i na Malti . Celokupnu ponudu možete naći na zvaničnom sajtu agencije.

(Promo - tekst / Foto:Promo) ​​​​​

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track