POKUŠAJTE

SVAKA ŽENA ŽELI SAVRŠENO RAVAN STOMAK, A OVA VEŽBA JE NEVEROVATNO LAKA: Instruktorka pilatesa objasnila šta treba da radite 1 minut ležeći, stojeći ili klečeći! (VIDEO)

Fitnes -

Karli Endruz otkrila je da ne morate da se mučite da biste imale ravan stomak, pa je pokazala vežbu koja deluje kao 100 trbušnjaka dnevno, a veoma se lako izvodi.

"Pre sam vežbala kao luda da bih isklesala stomak, ali sada shvatam da fokus na manje mišiće može napraviti veliku razliku u ravnoteži, stabilnosti i izvlačenju najveće koristi od vežbi za trbušne mišiće. Pravilno zapošljavanje mišića dubokih jezgara ključno je i važi za sve obrasce kretanja u životu. Bez upošljavanja tih mišića manje smo stabilni i skloniji povredama", rekla je ona.

Prema njenim rečima, vežba je jednostavna i može se izvoditi ležeći, klečeći ili stojeći.

"Udahnite i opustite stomak. Izdahnite i zalepite pupak za karlicu, uvucite rebra i podignite kao da pokušavate da zadržite mokraću. Radite ovo tri minuta pre vežbanja, i to jedan minut, minut se odmarajte pa opet minut radite. Možete se gledati u ogledalu kako biste osigurali da pravilno izvodite vežbu", savetuje Endruz.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Dailymail, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track