Najnovije vesti

POKUŠAJTE

SVAKA ŽENA ŽELI SAVRŠENO RAVAN STOMAK, A OVA VEŽBA JE NEVEROVATNO LAKA: Instruktorka pilatesa objasnila šta treba da radite 1 minut ležeći, stojeći ili klečeći! (VIDEO)

Žena

Karli Endruz otkrila je da ne morate da se mučite da biste imale ravan stomak, pa je pokazala vežbu koja deluje kao 100 trbušnjaka dnevno, a veoma se lako izvodi.

 

"Pre sam vežbala kao luda da bih isklesala stomak, ali sada shvatam da fokus na manje mišiće može napraviti veliku razliku u ravnoteži, stabilnosti i izvlačenju najveće koristi od vežbi za trbušne mišiće. Pravilno zapošljavanje mišića dubokih jezgara ključno je i važi za sve obrasce kretanja u životu. Bez upošljavanja tih mišića manje smo stabilni i skloniji povredama", rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by That Pilates Passion (@thatpilatespassion) on

Prema njenim rečima, vežba je jednostavna i može se izvoditi ležeći, klečeći ili stojeći.

 

"Udahnite i opustite stomak. Izdahnite i zalepite pupak za karlicu, uvucite rebra i podignite kao da pokušavate da zadržite mokraću. Radite ovo tri minuta pre vežbanja, i to jedan minut, minut se odmarajte pa opet minut radite. Možete se gledati u ogledalu kako biste osigurali da pravilno izvodite vežbu", savetuje Endruz.

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Dailymail, Foto: Printscreen/Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...