VIDI SE ČAK I SRCE: Muškarac snimao svoju ženu TERMALNOM kamerom, a vanserijski prizor kako DOJI bebu oduševio je svaku MAJKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

PRELEPO

VIDI SE ČAK I SRCE: Muškarac snimao svoju ženu TERMALNOM kamerom, a vanserijski prizor kako DOJI bebu oduševio je svaku MAJKU! (VIDEO)

Žena -

Patrik Tibits je termalnom kamerom snimio kratak video na kom prikazuje toplinu koja nastaje u grudima njegove žene Stefani dok doji njihovu ćerku.

On inače ovu kameru koristi u poslovne svrhe, a s obzirom da je za rođendan dobio novu, rešio je da je isproba nasvemu.

"Usmerio je kameru prema meni i zabeležio neverovatan trenutak u kojem se vidi toplina tamo kuda prolazi mleko", ispričala je Stefani, a Patrikov video je na internetu brzo postao viralan.

"Tokom dojenja temperatura grudi može da poraste za otprilike dva Celzijusova stepena", objasnila je za konzultantkinja za dojenje Tera Keli Haman.

Upozorila je i da telesna temperatura od 38.3 stepena ili više s dojkama koje su tople na dodir, može upućivati na mastitis ili upalu dojki koja se javlja za vreme dojenja, a koja ako se ne leči, može dovesti do ozbiljne upale tkiva dojke kod koje je potrebna hirurška drenaža.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Dailymail, Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track