KONAČNO OTKRIVEN RECEPT ZA DINSTANU SVINJETINU ZA GURMANE! Ovako se stvarno pravi file minjon s lukom!
Foto: Profimedia

PIKANTNO

KONAČNO OTKRIVEN RECEPT ZA DINSTANU SVINJETINU ZA GURMANE! Ovako se stvarno pravi file minjon s lukom!

Žena -

Otkako se pojavio ovaj recept, svi ljubitelji svinjskog mesa u prilici su da pokušaju da ga pripreme na malo drugačiji način - tako da bude pikantan i pravi gurmanski obrok.

Sastojci:

800 g svinjskog filea

4 glavice crnog luka

2 dl belog vina

5 kašika maslinovog ulja

so

biber

Priprema:

Od mesa isecite 3-4 medaljona. Na ulju dinstajte rendan ili samleven luk oko 15 minuta, dodajte meso i dinstajte još 5 minuta.

Posolite, pobiberite, nalijte vinom, poklopite, smanjite vatru i dinstajte oko pola sata. S vremena na vreme okrenite meso.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Lepaisrećna/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track