MAJKA DALA BEBU NA ČUVANJE SVEKRVI, A ONO ŠTO JE ZATEKLA NI U SNU NIJE OČEKIVALA: Izvinjavala se, a onda sam joj rekla da MI SE SKLONI S OČIJU!
Foto: Priofimedia

izneverila

MAJKA DALA BEBU NA ČUVANJE SVEKRVI, A ONO ŠTO JE ZATEKLA NI U SNU NIJE OČEKIVALA: Izvinjavala se, a onda sam joj rekla da MI SE SKLONI S OČIJU!

Žena -

Jedna majka doživela je neprijatno iznenađenje kada je svoju ćerkicu ostavila na čuvanje kod svekrve, odnosno, maćehe svoga supruga.

Ona je već ranije tražila snaji da ošiša svoju ćerku, jer je imala teoriju da će joj kosa brže rasti.

I, upravo kada je majka zamolila svekrvu da joj pričuva dete na nekoliko sati, desilo se ono što ni u snu nije očekivala.

“Draga suprugova maćeha čuvala je juče moju devojčicu, a kada sam došla, ćerka je imala na glavi kapu. Pitala sam svekrvu odakle joj kapa i zašto je ima na glavi, rekla je da je to njen poklon. Ali, otišla je kući brže nego inače”, napisala je ljuta majka na forumu Mumsnet.

Kada je skinula kapu devojčici, videla je da su njene kovrdže ošišane. Ljuta, sela je u kola i otišla odmah kod svekrve. Čim ju je videla, počela je da se izvinjava govoreći kako zna da je učinila nešto loše. Kad ju je snajka upitala je li barem sačuvala koji kovdžavi pramen za uspomenu, svekrva joj je odgovorila da je uzela samo jedan, ali da je to samo za nju i da ga ne može dati majci.

“Ovo je dolilo ulje na vatru i rekla sam joj da mi se ne pojavljuje pred očima neko vreme”, priznala je razočarana majka.

S majkom su se složile i ostale korisnice foruma i zaključile su kako je nečuveno i neprihvatljivo to što je baka učinila.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Stil.kurir.rs / Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track