HOTEL U MARMARISU ŽIVOPISNOG OKRUŽENJA: Doživite letovanje koje se ne zaboravlja
Foto: Promo

HOTEL U MARMARISU ŽIVOPISNOG OKRUŽENJA: Doživite letovanje koje se ne zaboravlja

Žena -

Marmaris je grad najrazličitijih predela. Kada kročite u grad, već prvi utisak će biti fenomenalan, a tokom boravka osećaj divljenja nikako neće izbledeti. Dok vas greje prijatna temperatura, slike prirode se smenjuju pred vama i pogledom pokušavate da obuhvatite sve lepote. Duge peščane plaže, uz more satkano od najrazličitijih zelenih i plavih nijansi, sa pokojim sprudom koji doprinosi šarenilu pejzaža, parkovi pokraj obale koji će vam pružiti predah u hladu, zelenilo brda sa maslinjacima. Na jednom od brda ostaci tvrđave, sa koje se pruža panoramski pogled na grad. Uživaćete u prizoru živopisnog okruženja kao sa razglednice, koje smo voleli da šaljemo kada smo bili mali.

Među svim lepotama Marmarisa nalazi se jedan poseban hotel, koji se izdvaja po odličnoj usluzi, Elegance Hotel 5*. Na samo 3 kilometara od centra Marmarisa, pronaći ćete svoju oazu mira i napunićete baterije, nakon što ste tokom godine naporno radili i zaslužili da se napokon opustite. Uživaćete na toploj peščanoj plaži, sa drvenim pontonom, uz vaš omiljeni koktel, plivaćete u savršeno čistom moru, ili ćete se možda upustiti u neke vodene sportove koji su u sklopu ovog hotela. Predahnućete u luksuznim sobama sa pogledom na zelenu baštu, dok do vas dopire osvežavajući miris mora.

foto: Promo

Elegance Hotel 5* se u okviru svog besprekornog gostoprimstva može pohvaliti all inclusive uslugom. Sastoji se od tri bloka, poseduje 193 smeštajne jedinice, dva restorana, a la carte restoran i 5 barova. Pored svih uživanja u hotelu, treba iskusiti nešto što je svojstveno turskoj kulturi, a to je tursko kupatilo, odnosno hamam. Doživećete nešto sasvim novo i osetiti orijentalnu atmosferu u potpunosti. Za opuštanje tu su i sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže i razni tretmani lica i tela. Hotel poseduje dva otvorena bazena, jedan nadomak plaže i drugi sa barom, koji je izdvojen u zasebnom delu hotela. Od ostalih aktivnosti koje se mogu naći u hotelu tu su: veliki broj vodenih sportova, bilijar, Playstation soba i razne animacije u toku dana i večeri. Ukoliko sa sobom vodite mališane, neće im biti dosadno, jer svoje vreme mogu provesti u dečijem klubu, bazenu, na igralištu, ili učestvovati u raznim dnevnim animacijama.

foto: Promo

Veče u Marmarisu je nešto najlepše što ćete doživeti. Staze oivičene palmama, sjaj i muzika, najveća marina u regiji, luksuzne jahte, sve što mami turiste da pohrle u tople sokake grada i prepuste se zabavi. Ulice koje obiluju zlatom, kožom, nakitom i garderobom, kafići za predah posle kupovine. A kada se kafići zatvore, počinje zabava koja traje do kasno u noć, u diskotekama najrazličitije muzike. Marmaris zaista za svakoga nudi nešto zanimljivo.

foto: Promo

Nemojte nam samo verovati na reč, već doživite i sami Marmaris, grad za sve. Informišite se na zvaničnom sajtu turističke agencije „1 A Travel“ o svim ponudama za leto, isplanirajte svoj odmor na vreme.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track