TAJNA MUŠKOG I ŽENSKOG LIBIDA: Evo kako ga uvećati!
Foto: Profimedia

Neverovatan savet

TAJNA MUŠKOG I ŽENSKOG LIBIDA: Evo kako ga uvećati!

Žena -

Ženski libido prirodno počinje da slabi u srednjim godinama. No, često do oslabljenog libida u ranijim godinama dovodi stresan način života.

Stres, brige i obaveze dovode do toga da je seksualna želja sve manja, nagon se gubi, a samim tim kvalitet seksualnog odnosa opada. Svima nam je poznato da bez zdravog libida nema kvalitetnog života.

Neusklađenost muškog i ženskog libida, odnosno manjak seksualne želje kod žene čest je problem u savremenom dobu. No, to nije razlog za očajanje. Drage žene, ukoliko ste se obrele u ovoj situaciji postoji način da se stvari poprave!

Mnogo je razloga za opadanje libida kod žena: problem sa štitnom žlezdom, problemi na poslu, sekiracija, nerviranje, dijabetes, hormonske promene nakon porođaja, ulazak u menopauzu itd., a svi oni su rešivi uz samo jednu stvarčicu - Med za potenciju.

Med za potenciju sredstvo je za potenciju koje mogu da koriste i muškarci i žene. Garantovano je najbolji prirodni preparat koji ima savršeno jak, lep nadražaj i efekat kod jačanja libida, poboljšava erekciju i omogućava da imate duži odnos. Možete da ga poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Med za potenciju dostupan je u dva pakovanja. Jedno pakovanje sadrži 43g, a možete da ga naručite OVDE po ceni od 1.500 rsd, dok je drugo sadržine 240 g, a možete da ga poručite OVDE po ceni od 3.500 rsd.

Sada možete da iskoristite i posebnu akciju, te da po ceni od 2.500 rsd dobijete dva pakovanja Meda za potenciju od po 43g. Poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Ili, OVDE 2x240g po ceni od 6.000 rsd, a dobijate i jedan od 43g gratis.

Ovaj proizvod poseduje dozvole i sertifikate od strane farmaceutskog fakulteta, te Ministarstva zdravlja republike Srbije.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia, Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track