IRINA JE DIPLOMIRANA PRAVNICA, A NIKO NE ŽELI DA JE ZAPOSLI: Imam besprekoran CV, ali sam previše ATRAKTIVNA! Evo šta mi kaže svaki DIREKTOR (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEMA SREĆE

IRINA JE DIPLOMIRANA PRAVNICA, A NIKO NE ŽELI DA JE ZAPOSLI: Imam besprekoran CV, ali sam previše ATRAKTIVNA! Evo šta mi kaže svaki DIREKTOR (FOTO)

Žena -

Diplomirana pravnica Irina Kova (33) iz Rusije trenutno živi u Londonu, a zbog svog izgleda imala je problem na svim poslovima.

Ona je ispričala da zbog svog seksepila nikada nije mogla da radi u struci, pa i da su je žene gledale "popreko" i zavidele joj, a muškarci je nisu shvatali ozbiljno.

"Moja privlačnost negativno je uticala na mene tokom razgovora za posao, ali i kada bih posao dobila. Da bi lakše pronašla posao, agent za zapošljavanje mi je savetovala da plavu kosu obojim u tamno, iako imam diplomu iz prava i odličan CV", rekla je ona i poslušala agenta i obojila kosu, a nakon nekog vremena je i nabavila naočale bez dioptrije, samo da bi delovala profesionalnije.

"Retko nosim puno šminke jer zbog toga kako izgledam za to niti nema potrebe. Kad imaš velike usne i oči ionako privlačiš puno pažnje. Mislim da je taj moj bivši šef želeo korporativno okruženje u kom su svi isti, imaju hipoteku i troje dece. Na neki način mi je rekao da sam previše glamurozna da bih se uklopila", dodala je.

Smatra da muškarci zapošljavaju manje atraktivne žene kako ih ne bi ometale u poslu. Osim toga, misli neki oženjeni šefovi ne žele probleme sa suprugom.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track