DA LI MORATE DA VEŽBATE? Ovo je 8 razloga da se naterate ako već niste, u suprotnom
Foto: Promo

DA LI MORATE DA VEŽBATE? Ovo je 8 razloga da se naterate ako već niste, u suprotnom

Žena -

Pogledajte na šta sve utiče fizička aktivnost i dobro razmislite da li je bolje da se naterate da vežbate ili da imate zdravstvene probleme...

  1. Redovno vežbanje poboljšava raspoloženje i smanjuje osećaj anksioznosti i depresije.
  2. Vežbanje je ključno za brz metabolizam i sagorevanje viška kalorija dnevno. Takođe vam pomaže da održavate mišićnu masu i gubitak težine.
  3. Fizička aktivnost pomaže vam da izgradite mišiće i jake kosti. Takođe može pomoći u sprečavanju osteoporoze.
  4. Redovna fizička aktivnost može povećati nivo energije. Ovo je tačno čak i kod ljudi sa upornim umorom i onima koji pate od ozbiljnih bolesti.
  5. Umerena vežba može da obezbedi antioksidantnu zaštitu i poboljša protok krvi, što može da zaštiti kožu i odloži znakove starenja.
  6. Redovna fizička aktivnost poboljšava protok krvi u mozgu i pomaže zdravlje mozga i pamćenje.
  7. Bezobzira da li je aerobna ili kombinacija aerobnog treninga i treninga otpora, može vam pomoći da bolje spavate i da se osećate energičnije tokom dana.
  8. Vežbanje može pomoći u poboljšanju seksualne želje, funkcije i učinka kod muškaraca i žena.

Dakle, vežbanje je NEOPHODNO za opštu dobrobit organizma, a evo šta će vam pomoći da vežbate neometano, lagodno, da svaki pokret možete da uradite bez stega i bez fokusiranja na to da li će vam spasti ili pući odeća u kojoj vežbate – specijalne helanke i top za trening!

Ovo su preudobne i moderne helanke i top za svaku građu, za bilo koji trening: za teretanu, jogu, aerobik, pilates... Bilo šta! I gornji i donji deo su vrlo rastegljivi, te je samim tim veličina univerzalna. Dizajn je takav da naglašava dobre strane vaše građe, a sakriva nedostatke.

foto: Promo

Cena kompleta je sada SAMO 1.970 din ako ga poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Komplet postoji u sivo-roze i u sivo-žutoj boji.

Top ne pritiska grudi i u predelu pazuha je otvoren dovoljno da se, čak i ako se znojite, osećate prijatno. Iako je kratak, top ispod grudi ima traku koja mu ne dozvoljava da se tokom treninga podiže i ometa vas. Helanke takođe na sebi imaju traku koja prelazi preko stomaka i koja vam omogućuje da nesmetano trenirate, da helanke ne spadaju niti se podižu, ali i da se osećate sigurno i ne razmišljate o tome da li vam je stomačić ispao napolje više nego što želite. Dužina helanki je do ispod kolena.

foto: Promo

I helanke i top se savršeno prilagođavaju temperaturi. Materijal ne izaziva pojačano znojenje niti je takav da širi neprijatne mirise. Koža u njemu nesmetano diše i on u sebi ne zadržava znoj.

Cena kompleta je sada SAMO 1.970 din ako ga poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Komplet postoji u sivo-roze i u sivo-žutoj boji.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track