NAJBOLJA KOZMETIKA ZA BEBE: 97 odsto PRIRODNI sastav, garantovano bez iritacije!
Foto: Profimedia

Sjajni predlozi

NAJBOLJA KOZMETIKA ZA BEBE: 97 odsto PRIRODNI sastav, garantovano bez iritacije!

Žena -

Na svetu ne postoji ništa nežnije, lepše i mirisnije od bebine kože. Slatki miris temena i vrata, a pod rukom meko lice i obrazi. Ništa mekše u životu niste dodirnuli! Bebina koža ne samo da je najnežnija, ona je i najosetljivija. Iziskuje posbnu negu!

Važno je između brojnih preparata za negu beba pažljivo odabrati onu koja će biti u mogućnosti da zadovolji sve potrebe. Svaka majka kada se suoči sa ovim pitanjem pred sebe postavlja hiljadu zahteva: da kozmetika bude prirodna, antialergijska, bez silikona i parabena, SLS, SLES, mineralnog ulja, veštačkih boja, pogodna čak i samoj osetljivoj i suvoj koži.

Eco baby care linija kozmetike za bebe, mogla bi svojim više od 97 odsto prirodnim sastavom, da zadovolji potrebe bebine kože, ali i zahteve majki.

Eco baby šampon i pena su dizajnirani za blago čišćenje kose i osetljive kože bebe, dok je kupate u kadici, od prvih dana života. Nežna, bez sulfatna formula na bazi prirodnih komponenti ne narušava zaštitnu barijeru kože i ne iritira bebine oči prilikom kupanja. Ekstrakt kamilice i bidensa imaju baktericidno dejstvo i smiruju kožu. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 435 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Eco baby pena namenjena je za ultra nežno čišćenje kože i kose deteta. Ne iritira oči i idealna je za svakodnevno čišćenje bebe prilikom menjanja pelena ili pre spavanja. D-pantenol, jedan od sastojaka ove pene, omekšava kožu i deluje protivupalno, dok ekstrakt kamilice i bidensa imaju bakceritidno dejstvo, te deluje umirujuće na kožu. Ekstrakt pamuka jača zaštitne funkcije delikatne kože bebe. Možete sada da je poručite pritiskom OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 495 rsd.

foto: Promo

Tu je i ultradelikatni bezsulfatni Eco baby sapun dizajniran na bazi detrdženta prirodnog porekla. Nežno čisti osetljivu kožu bebe i male deca i pruža maksimalnu zaštitu. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 440 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Eco baby krema sadrži 98,5 odsto prirodnih sastojaka. Dizajnirana je za svakodnevnu negu i zaštitu kože bebe od osipa prilikom korištenja pelena. D-pantenol, koji je jedan od sastojaka ove kreme, hidrira i omekšava kožu, deluje protivupalno i sprečava osip. Si puter i bademovo ulje, koji su takođe sastojci Eco baby kreme, neguju i omekšavaju kožu, dok oksid cinka ima antiseptičko dejstvo, smanjuju upalu i iritaciju. Ova krema pouzdana je zaštita za prevoje oko laktova i ispod kolena, crvenila ispod pazuha i vrata, iritacije i trljanja. Možete da je poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 390 rsd

foto: Promo

Eco baby krema za zaštitu od vremenskih uslova stvara zaštitni sloj koji sprečava neželjeni uticaj spoljnih faktora, jača kožu, hidrira je i hrani. D-pantenol i bisabol hidriraju i omekšavaju kožu, deluju protivupalno, smanjuju crvenilo, ljuštenje i iritaciju. Bademovo ulje umiruje, hrani i omekšava. Ekstrakt kamilice i bidensa imaju baktericidno dejstvo i smiruju kožu. Ekstrakt pamuka neguje bebinu kožu i jača zaštitne funkcije. Možete da je poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 340 rsd.

foto: Promo

* Iz ove sjajne Eco baby ponude izdvajamo još i šampon za decu stariju od 3 godine, kao i dnevni sapun 3+.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track