SMUVALI SU SE KAO STUDENTI, A ONDA SE ZAKLELI NA VEČNU LJUBAV: Sve je bilo kao u bajci, a jedna fotka iz detinjstva ih je totalno ŠOKIRALA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

sudbina

SMUVALI SU SE KAO STUDENTI, A ONDA SE ZAKLELI NA VEČNU LJUBAV: Sve je bilo kao u bajci, a jedna fotka iz detinjstva ih je totalno ŠOKIRALA! (FOTO)

Žena -

Hejdi Savit je shvatila nakon mnogo godina da je njen muž dečak koga je sa šest godina držala za ruku na plaži u Turskoj.

foto: Printskrin

Ed Savit je 1997. godine sa roditeljima letovao u Bodrumu, kao i Hejdi, a i tada joj je bio dečko, pa su šestogodišnjaci držeći se za ruke na fotografiji to i ovekovečili.

Vremenom se ta mala ljubav zaboravila i prerasla u veliku, kada su otišli na studije. Par se upoznao ponovo tokom studija i postao nerazdvojan.

Hejdi je studirala ekonomiju i menadžment, a Ed psihologiju. Za vreme prve godine na fakultetu, Ed se preselio u kuću u kojoj je Hejdi nekad živela.

Ponovno su se spojili tako što je Ed dodao Hejdi na Fejsbuku i pitao je za pomoć. Nije znao kako se koristi mašina za veš. Pronašao je jedan oglas na kojem je bila adresa bivše stanarke, Hejdi, i tako joj poslao poruku.

Nakon fakulteta kupili su zajednički stan u Londonu. Onda su se 2015. godine verili.

Nekoliko meseci kasnije kada su večerali sa svojim majkama počeli su da pričaju o detinjstvu. Tako je Hejdina mama rekla da je Hejdi kao dete, na odmoru u Turskoj, imala dečka koji se zvao Ed. Kasnije joj je poslala sliku i svi su bili zapanjeni kad su shvatili da se radi o istom Edu.

Raspravljajući o neverovatnim slučajnostima koje su ih spojile, Hejdi je bila toliko šokirana da je morala da legne. Ed takođe nije mogao da veruje.

Hejdi je rekla da se ne seća susreta s Edom kad su bili deca. Slike su im jedina sećanja iz tog razdoblja.

Za svoje venčanje napravili su pozivnicu prema njihovoj prvoj slici iz detinjstva. Samo sada nisu pozirali na plaži, nego na balkonu, ali u gotovo identičnim kupaćim kostimima.

Venčali su se 2016. godine, a na medeni mesec su išli na Maldive, natrag na plažu jer su se i upoznali na plaži. Osim toga, nedavno su posetili i Bodrum, mesto u Turskoj gde su se prvi put upoznali.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track