NAJBOLJI HOTEL 5* NA KIPRU: Osetite se kraljevski u mestu gde su se rađali kraljevi i boginje
Foto: Promo

NAJBOLJI HOTEL 5* NA KIPRU: Osetite se kraljevski u mestu gde su se rađali kraljevi i boginje

Žena -

Sunčani Pafos toplog mora ima dugu tradiciju, pa je nekada bio i glavni grad Kipra, i to u vreme Antičke Grčke i Rima. Danas je ovo grad prefinjenih i ekskluzivnih hotela, a mi ćemo vam otkriti najluksuzniji među njima, Elysium 5*

foto: Promo

Na jugozapadnoj obali Kipra , samo kilometar i po od Pafosa , evropske prestonice kulture 2017. godine, nalazi se luksuzan i po svemu izuzetan hotel Elysium 5* . Simboličnog imena, svakako povezanog sa istorijom mesta, ovaj raskošan objekat pleni prvim utiskom spolja, ali ništa lošiji utisak ne ostavlja ni unutrašnje uređenje, usluga i gostoljubivost osoblja, kao i prefinjen asortiman pića i hrane.

foto: Promo

Već sam Pafos je oaza po sebi, a mala peščana uvala u kojoj se ušuškan i spokojan smestio hotel Elysium 5* je oaza u oazi. Uživaćete u miru i tišini, nežnim zvucima talasa i vetra u palmama, koji blago rashlađuje kožu punu sunca. Na vama je da se odlučite da li ćete koristiti uslugu punog pansiona i prepustiti se u potpunosti odmoru, ili pak želite da upoznate i gastronomske znamenitosti Kipra u nekom od brojnih, i ne zaboravimo reći, odličnih restorana u Kato ili Ktimo Pafosu, pa ćete se odlučiti za polupansion ili noćenje sa doručkom. Za ljubitelje mediteranske kuhinje, preporuka je restoran Zafron, dok za one kojima je draži ukus orijentalne hrane, odličan meni ima restoran Apmene. Svakako, gosti se mogu i odlučiti za jedan od pet a la carte restorana u okviru samog hotela. Osim spomenutog, hotel ima i dva bazena (otvoreni i zatvoreni), kao i dva teniska terena, fitnes i aerobik centar, spa centar, biblioteku i prostoriju za igranje šaha.

foto: Promo

Specifičan, svečani spoljašnji izgled hotela Elysium 5* prikladno dopunjuje vrhunska usluga i fascinantan enterijer. Nalazi se na manjoj peščanoj plaži, sa dozom intimne atmosfere, što će učiniti da se osećate kraljevski u mestu gde su se rađali kraljevi i boginje.

foto: Promo

Kipar je samo jedna od očaravajućih letovališta u ponudi agencije „1 A Travel“ , pa možete izabrati i druge destinacije, kao što su drevni Egipat ili Turska , sa najboljom ponudom hotela za porodični odmor. A ako već imate određenu destinaciju i hotel na umu za vaše letovanje, dovoljno je samo da posetite zvaničan sajt agencije i uz samo nekoliko klikova vrlo jednostavno napravite online rezervaciju .

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track