HOTEL U BODRUMU SAMO ZA ODRASLE: Savršen beg za parove, u privatnoj i mirnoj atmosferi
Foto: Promo

letovanje

HOTEL U BODRUMU SAMO ZA ODRASLE: Savršen beg za parove, u privatnoj i mirnoj atmosferi

Žena -

Da li znate koji grad u Turskoj je popularno nazvan Sen Trope? Ako ste pomislili na Bodrum, pogodili ste! Kakav god tip noćnog života da volite, pronaći ćete sebi mesto za uživanje upravo u Bodrumu. Restorani sa raznim vrstama kuhinje, kafići različitog ambijenta, od tradicionalnih do modernih, pabovi, klubovi sa turskom, evropskom i svetskom muzikom.

foto: Promo

Noćni život u Bodrumu je veoma aktivan i važi za jedan od najboljih na obalama Turske. Grad koji pruža apsolutno sve što je potrebno mladima za zanimljiv i zabavan odmor, nudi i hotele koncipirane samo za odrasle, u kojima gosti imaju potpunu privatnost tokom svog odmora. Danas bismo vam poželeli dobrodošlicu u Thor Exclusive 5*! Samo ime hotela nagoveštava luksuz, koji možete očekivati u ovom hotelskom kompleksu potpuno opuštene atmosfere. Na obali bodrumske rivijere, nalazi se u mestu Kajnar, i na samo 6 kilometara od centra Bodruma. Za užitak isključivo gostiju hotela, tu su privatna plaža sa belim peskom, prostrani bazeni na otvorenom, kao i zatvoreni bazen u okviru spa centra. Zaista savršen beg za parove.

foto: Promo

Sobe u hotelu Thor Exclusive 5* su ukrašene mermerom, i sve poseduju klima uređaj, telefon, fen, Wi-fi, mini bar, kuhinju, sef, TV, đakuzi, saunu i terasu ili balkon. Svaka soba je kao mali spa centar za sebe, pa ćete moći da se opustite u svojoj, intimnoj atmosferi.

foto: Promo

Umesto uz dosadni zvuk alarma, svako jutro ćete se budtiti uz zvuk talasa i žuborenje vode u bazenu, pa će se vaš mozak vrlo brzo odvići od svakodnevnih obaveza, i usmeriti svaku misao na one lepe, letnje doživljaje. Pored glavnog restorana sa terasom, hotel je opremljen i sa dva a la carte restorana, jednim italijanskim, i jednim ribljim sa morskim specijalitetima. Tokom celog dana, gostima su na raspolaganju i „Lobby Bar“, bar na plaži, osvežavajući bar sa sladoledima, bar na bazenu i „Loki Disco Bar“, sa raznim alkoholnim i bezalkoholnim pićima i vitaminskim napicima.

foto: Promo

Za mirna predvečerja, možete se opustiti u sofisticiranom spa centru. Samo za prave hedoniste tu su sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo (hamam) i različiti tipovi masaža. Za one koji ne žele da prave pauzu nakon što su cele godine radili na liniji, tu je moderno opremljen fitnes centar, pa vas nakon jutarnjeg treninga neće gristi savest što ostatak dana provodite lenčareći na plaži.

foto: Promo

Kao što smo naveli, hotel je na samo 6 kilometara od centra Bodruma, pa možete vrlo brzo i jednostavno doći do grada i ispuniti dan ili prijatno veče šetajući gradskim jezgrom. Nasuprot privatnoj i mirnoj atmosferi hotela Thor Exclusive 5*, u Bodrumu možete očekivati živahnost jednog turskog grada, sa dodirom grčke arhitekture i zabavne atmosfere evropskih gradova.

foto: Promo

Ono što je svakome bitno je da provede kvalitetan odmor, naravno, po pristupačnim cenama. Hotel Thor Exclusive 5* i po tom pitanju ispunjava želje, pa u njemu možete letovati tokom cele sezone sa popustom čak do 50%. Da ne biste propustili priliku za odličnu uštedu, agencija „1 A Travel“ pruža mogućnost online rezervacije na zvaničnom sajtu, kao najbrži i najjednostvniji način za rezervaciju vašeg letovanja.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja