3 VELIČINE, 3 BOJE, 1 CENA: Komplet kofera po letnjoj SNIŽENOJ ceni – najbrži profitiraju!
Foto: Promo

3 VELIČINE, 3 BOJE, 1 CENA: Komplet kofera po letnjoj SNIŽENOJ ceni – najbrži profitiraju!

Žena -

Da bi provod na odmoru bio potpun, bitno je da možete da ponesete sve stvari koje su vam tamo potrebne. Takođe je bitno da budete sigurni u kofere u kojima ih nosite, da ne morate da se plašite da će u autobusu/avionu pući i upropastiti vam letovanje. Polikarbonatni koferi su zato najbolje rešenje, a najbolji su oni koferi koji su

PROSTRANI, KVALITETNI I IMAJU PRISTUPAČNU CENU!

Jeste li skoro u nekoj negde videli kofer ISPOD 10.000 dinara? Nećete verovati, ali OVDE čak 3 kofera koštaju UKUPNO 9.700 dinara (može i da se pozove na 011/6 888 999 da se poruči). Da, da, dobro ste pročitali, 3 kofera. Oni su različite veličine: 1 veliki, 1 srednji i 1 mali, pa mogu da stanu jedan u drugi i tako vam uštede prostor dok stoje odloženi kući.

Sjajno je imati sve 3 veličine, jer nekada vam je potrebno mnogo stvari kada idete na dug i dalek put, a nekada je za npr. vikend putovanje dovoljan mali

kofer.

foto: Promo

Kao što možete da vidite, svaki od kofera ima točkiće, ručku za obično nošenje i ručku koja može da se izvuče kako bi se kofer „vozio“ po zemlji kada ima mnogo stvari u njemu, kada je težak. To će poštedeti i vaše ruke i vaša leđa nepotrebnog mučenja. Plus će vam uštedeti vreme kada žurite npr. sa leta na let, jer ćete biti značajno ubrzani kada ne morate da teglite težak prtljak i malo malo pa zastajete kako ne biste izdahnuli od umora.

Gde možete da ih kupite po ovoj ceni i kada? Danas i to online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999! Ne propustite da ih poručite odmah, jer ova cena je neponovljivo dobra, a koferi dugotrajni i praktični za brojna naredna zimovanja, letovanja, biznis i vikend putovanja!

foto: Promo

( Promo tekst / Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track