FRIZURA KOJU ŽENE OBOŽAVAJU: Uz samo 1 TRIK napravite PUNĐU za svaku priliku! (FOTO)
Foto: Profimedia

NE IZLAZI IZ MODE

FRIZURA KOJU ŽENE OBOŽAVAJU: Uz samo 1 TRIK napravite PUNĐU za svaku priliku! (FOTO)

Žena -

Punđa je veoma popularna frizura zbog činjenice da se radi o jednostavnom, brzom i efektnom načinu stilizovanja kose. Ova frizura se često može videti kako u dnevnim tako i u večernjim prilikama, jer određenu odevnu kombinaciju može odvesti u potpuno drugom modnom smeru. Da biste imale punđu koja se savršeno uklapa u vaš stajling poštujte nekoliko ključnih pravila.

foto: Profimedia

Prvi korak ka savršenoj punđi je da definišete kakav izgled želite postići. Ako ste se odlučile za popularnu "messy", odnosno neurednu varijantu najbolji trik je da prvo napravite rep i da ostatak kose lagano natapirate. Na ovaj način deo kose koji formira punđu imaće teksturu s kojom ćete moći lakše da oblikujete frizuru.

foto: Profimedia

Ako više volite urednu i pravilno stilizovanu punđu, zaglađene varijante odlične su za svečane i posebne prilike, ali i one dnevne, što govori u prilog da se radi o frizuri koja je omiljena većini žena. Prilikom stilizovanja ovakve punđe važno je da imate proizvode u vidu gela ili voska za kosu koji će začešljati sve vlasi i pobrinuti se da tamo i ostanu. Na kraju, kako biste bili sigurni da ce punđa ostati fiksirana i na mestu, možete po želji kosu još malo poprskati lakom i tako ćete biti sigurni u njenu postojanost. Što se tiče visoke ili niske punđe važe apsolutno ista pravila.

foto: Profimedia

Kurir.rs/SD, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track